1. 1.
    +6 -1
    anlatıyorum beyler

    telefonuma mesaj geldi amk fakiriz hala kontörlü hat kullanıyorum.. kombaranda para birikti istedigin zaman mesajda yazan numarayı arayın ve puanlarınızı alın diye..iyi dedik amk zaten -8 Tl var telefonda biraz konusuruz dedik aradık ..bi kız cıktı telefona bide çağrı merkezinin frekansı bomtak mudur nedir amk ses mes bi tak anlaşılmıyo doru dürüst. neyse amk actık konusyoruz işte kadın dedi puanınızı istiyormusnuz diye evet dedim zaten konusmasından sıkılmışım amk evet diyorum hep sonra dedi işte telefondan kontör yüklemek icin üye olmak istermisiniz dedi olur dedim bnde bi yerde lazım olur falan diye kredi kartı numaramı istedi verdim amk turkcell dedik zaten bişey olmaz heralde diye..

    sora söledim numarasını falan filan bitti konusma şimdi oldum u dedim oldu dedi 1 günlük 12 tl degerinde puanınız hattına gönderilmiştir falan dedi galiba tam anlamadım amk tamam dedim kapattım. Sonra 1 hafta geçti netten kredi kartı harcamalarıma bakıyorum amk bi baktım Speak tl diye biri 89 tl cekmiş karttan amk iznim haberim olmadan..

    Sinir küpüne döndüm amk o an karşımda olsao kız gebertirdim..oç larına bak amk ben kontör bıraktı diye arıyorum muallakleri onlarda beni üye yapıp üyelik ücreti alıyormış telefonda sölesen o zman huur karı ücretli diye olmayalım bizde dimi zütveren.. Sonra aradım yine bunları dedim noluyoz amk nedir bu paramı geri verin dedim üyelik müyelik istemiyorum ben sorunumu çözün dedim telefonda turkcell müşteri hizmetleri servisi. sonra bi baktım amk adam bana dedi ki orası bizim ortak firmamız biz bişey yapamayız siz yine o numarayı arayınız.

    hay dıbına koyam dedim turkcell ismi yazıyo kocaman dedim yapacağınız işe de size de dedim kapattım. Sonra yine aradım o numarayı bi gavat cıktı telefona anlattım durumumu ona da 10 günü icindehaber verecez faln dedi ok dedim kapadık.o arada baktım amk cogu insan şikayetci bundan amk.. ertesi gün aradılar yine bi herif konusuyo paramı ve üyelik iptalimi istiyorum dedim kabul ettiler ve 89 lirayı hesaba geri yatırdılar. dıbına koyum itiraz etmezsen böle gibe gibe alıyolar senden 89 lirayı dolandırıclık resmen yaptıkları muallaklerin...

    RAHATLADIM AMK

    ÖZET: OÇ Turkcell
    ···
   tümünü göster