1. 151.
    +10 -2
    ben şu kadar kitap okudum da, ben şu konsere gittim de, ben şurada sahne aldım da...

    geç la geç bunları. bunların hepsi hikaye. ha seviyosan oayrı, sırf sevdiğin için yapıyosan sonsuz saygım var yarakım. ama kız için yapıyosan bir adım beri gel de beraber bakalım hele durum neymiş.

    at bi adım geri.

    hah, şu mavi aynaya bak yarakım. görüyon mu kitap okuyan kızı. hah! tipe bak tipe, ooy ölem ha; gören der ki eşşekten düşmüş. ama bak hle, gözler bi o yana bakıyo bi bu yana bakıyo. dıbına koduğum nasıl okuyosa artık o kitabı... bak bak bak, 2 cümle okuyo, sonra etrafa bakyo.

    bir adım daha gel, düşünce okuyacaz.

    hah dur orada.

    kız ne düşünüyo duy: "ya o kadar kitap okuyorum, o kadar sosyal faaliyete katılıyorum, yine de bkan yok; diğer kızlar hep bi şekilde birilerini buluyorlar, ben daha görgülü, kültürlü olduğum halde bana bakmıyorlar, nere de yanlış yapıyorum?"

    hahhahhaha, gibtiğime bak; aynı siz la :D

    olum kızlar da öyle düşünebiliyormuş la.

    yalnız değilsiniz olm daha ne !

    evet beyler ,sadece siz değil ,kızlar da böyle düşnüürler.

    hatta kızların, sizden daha fazla düşünmeleri gerekir. niye?

    yarakım çünkü erkek sensin, sen kızdan daha güçlüsün, daha büyüksün, daha kudretlisin. bir kız arkadaşın olmadan da pekala yaşayabilirsin, ama o; kendini koruyan bir erkeğe sahip olamdan o mahalle aralarında gezemez e benim dingilim.

    ama sen o kızları öyle bir hale getirmişsin ki; kız artık kendini koruyacak erkeği seçme dürtüsünü bırakıp "hangisi daha yakışıklı hangisi daha popüler, hangisi daha kaslı " moduna getirmişsin.

    kıza bak züte bak, sıçtığı taka bak!

    la se ne ara seçim yapma kudretini kendinden buldun zütü taklu cinsiyet seni he?

    tipe bak la, o değil bu olsun; bunu gibleme şu gelsin...

    ama sen de haklısın ne diyeyim

    zütünü bu kadar kaldıracak erkek varken hala kalkıp onların altına yatacak değilsin.

    e o zman kızım ne yap biliyon mu,

    madem durum böyle;

    gerçekten sen en sağldıbını, en konuşkanını, seni en iyi şekilde gibebilecek olanını, seni taşıyabilenini, seni arada bir giblemeyeni, seni yeri geldiğinde dövebileni, tokatı atıp gidebileni, arkandan koşup da "aşkım affet " demeyeni; günlerce seni ağlatabileni, mesajlarına bazen cevap vermeyeni, "işim var sonra görüşürüz" diyebileni; kısaca karı gibi ayyyhh oyyşşş diyenleri değil de, errrkek gibi errrkek olanı seç bebeğim.

    öptüm yanaktan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster