1. 26.
    +1 -1
    Günlerdir böyle bir konu arıyorum nihayetinde bir tane bulabildim
    Ders : Ateistler.
    Konu : Ateistleri gibme.
    gibtim ananızı amq ateistleri.
    Hani Allah denen yüce kavramın varlığına inanmıyorsunuzya hmsnakoyim.Hani herşey kendiliğinden olmuşya huur çocukları iyi dinleyin.
    Bir örnek vereyim , neden her insanın yüzündeki kulak,burun,göz,ağız yerleri aynıdır ? he ananızı gibtikleriminin , neden sizin o yavsak ağzınız zütünüzde değil ? neden gibiniz kafanızın üstünden sarkmıyor ? neden senin o gibinin kafası kare şeklinde değil amcık hoşafı ? bi düşün neden gibinin kafası o şekilde hiç düşündünüz mü at kafaları sizi.
    Allah denen birşey yoksa ortada , gidip kasaptan 10 kilo et alıp bi insan yapmaya çalışsana ? iki göz iki kulak iki el ayak yapta yürüsün bakayım o et parçası ? bakalım yürüyecek mi .
    Allah yok diyorsunuz ya huur çocukları , bir et parçası sayesinde nasıl oluyorda bu yazıyı okuyup ve bir et sayesinde nasıl oluyorda bunları anlayabiliyorsun ha huur çocukları ? Hani herşey rastgele olmuştuya huur çocukları , sizin neden öndeki gibtiğimin dişleri arka tarafta değil ? yani kesme görevini üstlenen o öndeki sivri dişleriniz neden arkada değilde önde ? veya ezme görevini üstlenen o arkadaki dişleriniz neden en ön kısımda değil ha huur çocukları ? haa oldu tüm bunlar rastgele oldu değilmi , ananızı o dişlerle kemirmek için rastgele herşey oldu ve bitti öylemi ?
    Neden erkeklerin memesi bayanlardaki gibi süt vermiyor ha ? Veya insanlarda süt kavramı olmasaydı ? sen rastgele varolurken aa dur şimdi şu kızın önünede şöyle sütlü mütlü bi meme yapalımda ileride çocukları oldukları zaman bebekleri buradan besin ihtiyacını karşılar diye rastgele bir kavram ortaya çıktı değilmi ananızı gibtiğiminin kevaşeleri ?
    e be huur çocukları bunca yazı yazdım o olmayan beyninizle hala bunları anlamadıysanız alın bu videoyuda izleyin , ve bu video ya rağmende hala inanmıyorsanız Bacın gibem

    http://www.dailymotion.co...-kutsal-mucize_shortfilms
    ···
   tümünü göster