1. 1.
    +3 -1
    yannanımın özgürlüğü var!

    ulan küfür etmeden,din denen dogmayı burda eleştiremiyorsak kusura bakmayın ama ekşi burdan daha özgürdür.bi okuyun bakayım orda allahı hz muhafazidi, ulan bu kadar mı eleştiriye kapalısınız. moderasyon burda ayrımcılık yapıyor çünkü kendisi hayvan gibi dindar bir insan, kendi kutsalına laf yediremiyor. dünyadaki 1 milyar budist ve 3 milyar hıristiyan senin kutsalını zaten gibine sallamıyor,sen burda gelip doğruculuk yapıyorsun.

    allah yolunda öldürürüm kan çıkar diyen huur çocuğuna iki çift lafım olacak:
    evet bin, kuranı iyi okumuşsun, cennete gitmek için inanmayanları kessen senin için artı puan olacak,ama ateistlerle arandaki fark şudur ki biz humanizme inanırız, insan değerlidir çünkü bir kere gelir bir kere yaşar. insan canı kadar önemli bir şey yoktur.ama siz huur cocukları için allah yolunda herkesi gibertelim. allahı gören yok, dünyaya etkisi desek lan müslüman ülkeler yannanı yemiş durumda filistin desen ayrı hikaye allah tv izler gibi izliyor, ölüp de dünyaya geri gelen olmadı, ölenden haber yok, kuran desen bu kadar mantık hatalarıyla dolu bir kitaba tapan insanlar bulunması evet mucizedir.

    bütün bunlardan sonra gelip "kutsalım ulan" diye entryleri silmek de nedir?

    ulan ana bacı indiriyoruz her türlü iğrençliği yapıyoruz ama konu sizin kutsalınız olan masal kahramanlarına gelince bir anda "dinci sözlük" oluveriyorsunuz!

    özet : dinci adamdan özgürlük falan beklemeyin

    edit: ilk uzun entryimi yazdırdınız huur cocukları, çok sinirlendim
    ···
   tümünü göster