1. 1.
    +8 -11
    ben yaklaşık 17 senedir zütümü dövdüren bu konuda uzman olmuş biri olarak konuşuyorum. aranızda muhakkak daha önceden zütünü gibtirmiş veyahutta erkek zütü gibmiş yakışıklılar vardır.

    şöyle ki erkek zütü kadın zütü gibi değildir, erkek zütünün yanak kısmı kadın zütününkinden daha serttir. ama erkek zütünün o kahverengi büzüşük delik kısmı kadınlarla aynıdır. yani kasılmaya müsait, kitlenmeye elverişli bi yapısı vardır. ve bu bi dezavantajdır. bu sebeple çoğu erkek ve kadın zütünü gibtirirken yumuşatıcı krem vs kullanır kasılmayı kitlenmeyi önlemek için.

    ama benim zütümün 17 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum başka hiç kimsede olmayan bir özelliği vardır. benim züt deliğimin 3 4 cm kadar yukarısında küçük bir delik var. evet küçücük çivi kafası kadar. ilişkiden önce züt büzüşmesi denen hadise vuku bulmadan önce benim o delik kısmımdan oluk oluk ekşi sarı bi sıvı gelr. bu sıvı ilişkide krem vs kullanam gereksinimini yok eder ve daha doğal ve akıcı bir birleşme sağlar.

    daha fazla uzatmayacağım. böyle nev i şahsına münhasır bir zütü gibmek için daha ne bekliyorsunuz. hadi doluşun inboxıma aşklarım benim bekliyorum
    ···
   tümünü göster