1. 1.
    +1 -1
    ulan bir kişi bile şut atmaz mı amk? maç öyle bir durumda ki, galip gelseler gurup liderliğini ele alacaklar.. ama naabıyor amk soluk benizli inista'sı, hayim kılıklı fabregas'ı ? ceza sahası yayındayken bile pas atacak, verkaç yapacak bir torres, ne bileyim bir navas falan arıyorlar. vur be huur çocuğu vur artık.

    zaten o noktaya gelene kadar belki 40 pas yaptın. vur artık, allah aşkına vur şu topa. isterse dağa taşa gitsin, yeter ki bir farklılık olsun, bir aksiyon olsun, heyecanlanalım ekran başında.

    başlarda göze hoş geliyordu belki bu seri pas trafiği ama artık iyice can sıkıcı bir hal aldı. işin kötü yanı diğer takımlar da ispanya gibi bol pasa dayalı oynamaya özeniyorlar. maç dediğin topun bir o kalede, bir bu kalede olduğu, bol pozisyonun yaşandığı, uzaktan şutlarla kalenin yoklandığı futbol aktivitesine denir.

    bu akımı ortaya çıkaran Cruyff'un da, sürdüren Rijkaard'ın da, bu akıma zirve yaptıran Guardiola'nın da ta dıbına koyayım. tüm bunlara inat ani ataklarla rakip yarı sahaya geçen, düzenli ve seri oynamaya gayret gösteren real madrid ekolü ve son yıllarda sıkıcılığını üzerinden atan alman ekolü giber.

    özet: giberim böyle oyunun ızdırabını amk
    ···
   tümünü göster