1. 1.
    +211 -12
    beyler dün gece anlatırken silik yemiştim. şimdi sorunu hallettik. entryleri ve resimleri tekrar giricem.

    edit: aradan bazı mallar çıkmış yok öyle yok böyle. dıbına koduklarım çok zekisiniz siz. gidin cinayet masasında çalışın. sazan.avi olsa bu kadar uğraş vermem. kendince olay çözüyo huur çocukları her şeyi siz biliyonuz zaten.

    dün akşamki başlık:

    (bkz: eve giren hırsızın anasını gibtim capsli)

    --

    olay:

    dün evde oturuyorum amk tek başımayım. bizimkiler tatile çıktı bende 2 gün önce hatunu çatur çutur gibmişim keyfim yerinde takılıyorum evde.

    supernatural izlemeye hazırlık olarak pringles almaya gitmeyi düşünüyodum. neyse dedim biraz daha beklim üşendim falan amk.

    allah işi işte. az daha takilim giderim dedim.

    -

    oturdum beşiktaş haberlerine bakim dedim. 1-2 haber okudum. birden kapıdan bazı sesler duymaya başladım amk. ilkten içime bi anlık korku girdi ama hemen sakinleştim.

    bi an cesaret patlamasıyla beraber sakince beklemeye başladım.

    -

    laptopun kapağını indirdim bekliyorum. bayağı bi bekledim amk. bi ara bare sözlüğe girip bi kaç entry okim dedim ama vazgeçtim. bi 10-15 dk sonra sesler bi kesildi.

    galiba açamadı ya da bişeyden korktu ya da bıraktı gitti dedim.

    -

    sonra tekrar ses gelmeye başladı 2-3 tik tok sesinden sonra kapının açılışını duydum. (hafif ses çıkıyo açıp - kapatırken.)

    kapı sesi çıktı ama ondan sonra hiç bi ses gelmedi bi süre daha.

    -

    sonra plastik tabanlı bi ayakkabı sesi gıcırt etti bekledi, bi ses daha geldi bekledi. bende odamın kapısının arkasına geçtim. beklemeye devam ettim.

    dedim semih olum gibiş başlıyo ya zütünden kan alacaklar ya da kahraman olacan amk.

    -

    bin herif ilk olarak evin mutfak ve oturma odası tarafına gitti. ayakkabısı gıcır gıcır ediyodu sesten anlayabiliyodum.

    (mal herif eğer bu entryi okuyosan bi dahakine ayakkabını çıkar gel az daha heyecan yaşayalım amk. neyse.)

    sonra ses git gide yaklaşmaya başladı. aha dedim buraya geliyo. aksiyon başlasın.

    ilk olarak benim odama dönüş yaptı amın evladı. kapı camlı olduğu için bende gördüm huur çocuğunun odaya girişini. girişteyken kapıyı bunun suratına çarptım. felaket bi cam patlama sesi geldi.

    amcığı sağlam yarmışım, patlayan cam bana da sıçradı boğazımın sağında kegib oldu ama muallakden fena kan aktı.

    sonra bunu çektim bi yumruk patlattım suratına. arkasını dönüp giderken tsubuasa tarzı bi tekme koydum bacağına ayakları kesildi resmen. aldım bunu altıma bi kaç tane de orda patlattım suratuna.

    bu ilk caps: http://imgim.com/600630_3...29460113_1503472815_n.jpg

    -

    oç altta debelenirken (tam incisözlük tipi vardı dıbına koduğumda) yumruk sallamaya çalışıyodu ama tutturamıyodu.

    zaten kapıya doğru geçiş olan yer çok geniş bi yer değildi üstünden de savuramıyodu bin.

    -

    bin herif arada yapma pişmanım valla vurma lütfen falan diyodu ama bende sallamaya devam ediyodum. heyecan ve korkudan gibim zütünden fırlıcak gibiydi bende tutturamadım ama vurdum yine de muallakye.

    en sonunda üstünden attı beni züt. döndü tekrar gidecekti selpeledi kafası gitmiş muallaknin yumruk yiye yiye tabi. arkasından bi tekme attım ama gelmedi bine.

    -

    kovalarken bunu binin kafaya bi yumruk gömdüm elim kırılacak gibi oldu dıbına koyim pişman oldum gibi.

    kapıyı aralık bırakmıştı muallak. aklı sıra kaçacaktı. tam kapıyı çekti kapıya tekmeyi koydum muallak arada kalıyodu beyni patlıcaktı.

    -

    bunu kapıda yakaladım diz salladı züt gibime doğru az kala yumurtaları patlatıyodu dıbına koyduğum. sonra bi kafa atmaya kalktı kendimi geri çektim altan bi koydu bi an gözümün karardığını sandım aha dedim ölüyon.

    bi anda haykonun açtırdınız kutuyu şarkısı aklıma geldi toparlandım dıbına koyim.

    -

    kapıyı açtı züt oğlanı. gidicek gibiydi tuttum bunu tekrar.

    diz attığı için aklıma yeni bi teknik sokan sayın huur çocuğu hırsızın boğazına sarıldım mide boşluğuna bi diz atmaya çalıştım ama kaldıramadım o kadar amk.

    o arada bu oç de abi dur kan kaybından gidicem falan diyodu. en sonunda ölür mölür korkusuyla vurmayı bıraktım. boğazından sıkıyorum hala muallakyi. o an ne yapacağımı bilemedim. bağırıp birini çağırsam öbür tarafa sesim gitmeyecekti. çünkü apartman genişti ve öbür dairede aramızda çok vardı, arada da merdiven boşluğu falan var geçişin yanında.

    sinirden adama söverken bırak gidim gözünün yağını yiyim abi falan diyodu oç. bende bi korku oldu lan dedim ölürse bu yaşta sıçtık amk falan diye. hayvan gibi kan akıyodu muallakden. sağ kolu yarılmış gibiydi muallaknin.

    2. caps: http://imgim.com/575900_3...430980151_509562724_n.jpg

    -

    (silinenlerden araya kaynayan kısım tekrar yazıyorm.)

    saldım bini. çünkü artık bende de hal kalmamıştı amk. zaten karmaşa büyüktü. o kadar debelendik ettik. genç yaşta da adam öldürme hayatımı kararır falan diye düşündüğüm için saldım muallakyi. (şimdi aradan 2-3 kişi diyecek ki niye saldın oğlum elini kolunu bağla polise ver, bende dicem ki hiçbirimiz brad pitt değiliz amk. o filmlerde oluyo. o anda ne yapacağını bilemiyosun.)

    -

    o korkuyla direk büyük abimi aradım. abim bişeyin var mı falan dedi yok abi ben sağlamım boynum falan kanıyo dedim bi de kavga ederken bi kaç kegib oldu ama önemli değil dedim. hemen polisi ara bizde en erken uçakla geliyoruz dedi.

    polisi aradım durumu anlattım. eve hırsız girdi kavga ettik falan dedim. ambulans ve ekip yola çıkıyo dedi. bende ambulanslık bişe yok falan dedim.

    -

    kapı aralık duruyodu hala. ben oturdum bekliyodum. polis içeri girdi semih d... mi dedi evet dedim. adam hemen ambulansı çağırın siz dedi. üstüm falan kanlıydı özellikle pantolon, adam altımda debelenirken bayağı kan gelmiş. olayı anlat dedi. baştan sona anlattım. ben olayı anlatırken polislerde etrafa bakıyodu o arada ambulans gelmiş galiba 2 sağlık görevlisi girdi içeri. adam geldi polisler beni gösterdi, inceledi falan ağır bişey yok ama temizlemek lazım dedi. koltuğa geçtim polisin biri bi bardak su getirdi rahatla biz halledicez falan dedi. ailenle de görüştük akşama burdalar dedi.

    (numaranı nerden buldular diyen; polislerle beraber komşularda giriş yapmıştı içeri. az mantıklı olun.)

    -

    üstümü falan değişmemi istediler. ben sadece pantolon yerine bi şort çektim. ekip otosuyla ilk olarak adli tıppa gittik. rapor tutuldu.

    sonra karakola geçtik. bi odaya alındım ve 2 kişi bekliyodu. biri elinde kalem kağıtla tarif etmemi istedi. tarif ettim. (eşgalini burada paylaşmıyorum..)

    sonra o adam çıktı ve tek adam kaldı. o adama olan biteni anlattım. tek tek her şeyi yazdı. bi kaç saat bekledikten sonra da eve getirdiler beni.

    -

    eve geldiğimde komşular ve akrabalar eve doluşmuştu. teyzemler dayımlar falan bizdeydi. beni bi kahraman edasıyla karşıladılar oramı buramı kontrol ettiler ve oturdum onlara da tek tek hesap verdim.

    gece gibi bizimkilerde geldi zaten. aynı şeyleride onlara da anlattım. annem ağladı sarıldı falan.

    bu da böyle bi anımdı binler.

    bu da son caps:

    http://imgim.com/9658incij3815884.jpg

    -

    ha bu arada unutmadan. yaklaşık bi hafta sivil ekip tarafından bizim civarlar kontrol edilecekmiş. güvenlik amacıyla. bir daha en ufak bi tehlike anında da polisi hemen arayacakmışım.

    böyle yani.

    dinlediğiniz için eyv.

    -

    olay sazan.avi diyenler, tamamen gerçek. aksini ispatlayın o cam kırıplarını hangi çöpe attıysak gidip çıkarıp tek tek zütüme sokucam.
    ···
   tümünü göster