1. 1.
    +70 -9
    yaklaşık 2.5 yıl kadar önce bana bu nicki "angelsdream"i veren, (nick change den önceki hali : 17 m ist daha *)üniversiteden eski bir dostum kaan'ın vefat ettiği gündür bugün.

    pipim ve ben gibi bi fake hesabı vardı yanlış hatırlamıyorsam, tüm bunların dışında birinci nesil bi hesabı daha vardı.

    kendisinin vefat haberini yaklaşık 4-5 saat önce aldım. ne yapacağımı bilemedim resmen.

    beni az çok tanıyan vardır inci'de. her türlü itlik, şerefsizlik, pekekentlik yaparım ama vefa borcum olan, sevdiğim insanlara nasıl davrandığımı, ne kadar özen ve önem gösterdiğimi herkes bilir.

    23 yaşında bi adamın beyninde nasıl ur çıkar lan ? cidden soruyorum nasıl olur da bu kadar genç yaşta bi çocuk ölebilir ?

    yıllardır anası babası boşa mı okuttu, biz boşa mı gecelere kadar incide gülüştük, ben boşa mı accountu aldım ondan... boşa mı sabaha karşı ataköy'de huur avına çıktık. boşa mı o 1+1 de saçmasapan yatacak yer, kıvrılacak koltuk aradık.

    üzülüyorum kaan be. vallahi üzülüyorum olm. baksana halime amk. saçmalıyorum gecenin bi vakti.

    daha bu sabah bi arkadaşımla sana çok benzeyen birisini gördük, hatta dedim ki "oha kaan'a ne kadar da benziyor çocuk", yaklaşık 3-4 saat sonra ölüm haberini aldım. bildiğin beynimden vurulmuşa döndüm.

    uzatmıyorum, bilirsin uzatmayı ve yalanı sevmem.

    mekanın umarım cennettir.

    kendisi 23 yaşında hukuk fakültesi öğrencisiydi arkadaşlar. seneye mezun olacaktı, maalesef göremedik o günleri. üzüntümüz katlanıyor ama elimden gelen birşey yok.

    olur da çook eskilerden kendisini tanıyan ve cenazesine gitmek isteyen olursa, gölcük camii'nden ikindi namazında kaldırılacak.

    arkadaş tayfandan en çok seni sever ve görüşünü beğenirdim, bilirsin. haliyle en çok senin gidişine üzüldüm. umarım gittiğin yerde istediklerini bulursun. iyi uykular be olm...
    ···
   tümünü göster