1. 1.
    +55 -3
    amk yemin ediyorum bigün yolda yürürken durduk yere ağzımdan köpükler saçarak düşüp bayılacam titreye titreye boşalarak millet noluyo lan buna diye korkacak.

    aga sabahları işe gelince ilk yaptığım iş bankaya gidip o gün yapılacak havale çek mek bişey varsa onları halletmektir. zaten sıcağın etkisiyle yataktan zor kalkmışım felçli gibiyim dışarı bi çıkıyorum heryerdeler kardeşim heryerdeler. ulan ne zaman kalktınızda ne zaman giyinip süslendiniz attınız kendinizi dışarıya.

    kısa ve fırfırlı mı derler e derler onlara bilmiyorum şu rüzgarda açılanlardan bi etek giymiş altına içinde çorap filan yok parlak kremli bacaklar güneş vurdukça sanki birisi karşımdan ayna tutuyormuş gibi heryer kararıyor birtek o bacak oluyor görüntüde. uzun yuvarlak hatlı bacakların sonunda halhallı bilek, ayaklarda topuklu ama çok gösterişli olmayan çekici bir ayakkabı üzeri açık ayak parmakları ojeli çıkmış ayakkabının önünden yerde yürürken uçuşan topraklar terli parmaklara yapışıyor hissedebiliyorum.

    üzerinde beyaz kolsuz askılı bir body şu içini belli edenlerden göğüsler orta büyüklükte arkadan gidiyorsan sütyenin kopçasını karşıdan geliyorsa sütyenın dışından bodynin içinden belli olan göğüsler.

    saçları yapılmış sabah duşa girilmenin etkisiyle attığı her adımda sallanıp omuzlarına çarparak şampuan kokuları salıyor arkadan gelenlere. güneş gözlükleri takılı nereye baktığıda belli değil kafasını bile çevirmeden topuklu ayakkabısının ritmik sesiyle sanki danseder gibi ilerliyor yolda hızlı hızlı. haziran ayında ne zaman gidip yandıysa bronz omuzlar ve göğüslerin hemen üzerindeki gerdan hafif nemlenmiş sıcaktan terli gibi ama sanki plajda güneş kremi sürmüş gibi parlıyor ve güzel kokuyor. hızlı yürümenin etkisiyle göğüslerinin arasından geçen çanta kemerinin göğüsleri ayırmasınında etkisiyle serbest şekilde titriyor göğüsler bodyden dışarıda kalan dolgun memelerin titreşimi sanki masanın üzerindeki dolu bir su bardağının içindeki suyun birisi masaya çarptığında yaydığı titreşimler gibi doğal ve sakin titreyişler. ne zaman böyle birini görsem uzun süre takip eder kafaya ayrıntıları yazar işimi gücümü halleder sonra gelir ofiste tuvaletin dolabında sakladığım 31 materyallerimi kullanarak ( kadın çorabı, terliği, havlusu) bünyemi rahatlatırım. yoksa birgün gerçekten sokağın ortasında bayılıp kalıcam amk
    ···
   tümünü göster