1. 1576.
    +21
    ‘’Ateşleme ve Körükleme’’

    ciksüel iletişim dediğimde kafanız karışmasın, ciksle direkt bağlantılı değil demiştim ama özelden gelen sorularda hala yanlış anlaşılmalar olduğunu gördüm.O yüzden tekrar açıklıyorum..

    ciksüel iletişimden kasıt=Kadınla ilk andan itibaren kurduğunuz iletişimde kadına ‘’sevgili, cinsel olarak çekici, adam gibi adam’’ özelliklerinizin olduğunu hissettirmeniz ve ‘’çok tatlı çocuk, sevimli çocuk,iyi çocuk’’ özelliklerini hissettirmekten de uzak durmanız için kurmanız gereken iletişimdir.

    Bu dilin çok farklı bir dil olduğunu ingilizce ile Bilgisayar kod sistemi dilinin karşılaştırması gibi bir şey olduğundan bahsetmiştim. Yani günlük hayatta kullandığınız iletişim kurallarını kadınları etkilemek isterken de kullanmaya çalışırsanız büyük oranda sınıfta kalırsınız.

    -Bu dili ilk saniyeden itibaren kullanmaya başlamalı ve ondan sonra ki zamanlarda da genel çerçeve olarak belirlemelisiniz. Eğer en baştan itibaren siz bu dili konuşmaya başlamazsanız, kadın da konuşmaz.. Kadınla ‘’gizli’’ dili konuşmazsanız ‘’çekim’’ oluşmaz..

    • Kafanıza daha iyi girmesi için şöyle düşünün. Yurtdışına tatile gittiniz. Herkes ingilizce konuşuyor.Ama içlerinden biri anadilinizde bir şeyler söyledi.Bir anda bütün dikkatinizi ona vermez misiniz?Bu da onun gibi işte.. kadın onunla ‘’istediği’’ dilden konuşan birinin varlığını hemen hisseder ve ona karşı ilgi duyar.
    ···
   tümünü göster