1. 1.
    +27 -1
    beyler 'portekiz gol kralı kim olur' diye bir bahis var.

    oranlar : ronaldo 2.15
    liedson 2.75
    almeida 4.25
    diğer 2.00

    diğer seçeneğinin düşük olmasının sebebi tiago. tiagonun gol sayısı diğer 3 futbolcudan da fazla. yani şu anda portekiz takım gol krallıgında diğer seçeneği önde olan taraf. bugünkü ispanya maçında eğer ronaldo ve liedson gol atamazsa diğer seçeneğine oynayan kazanıyor. eğer ki ronaldo ya da liedson 1 gol atarsa 'diğer' e oynayanlar verdikleri parayı geri alıyorlar. ben bugün ronaldo ve liedsonun hatta portekiz in gol atacagını düşünmüyorum. atsalar bile 1 den fazla gol atamaz ronaldo ya da liedson. yani en azından hiç bir kaybımız olamayacak. verdiğimiz parayı geri alıcaz. garanti beyler. bugün ntvsporda yorumcu söyledi bu olayı benimde kafama yattı mantıklı

    ---bu bahsi ntvspor'daki iddaa programında efe uysal söyledi. benimde kafama yatınca paylaşayım dedim. efe uysal'a da teşekkür edelim.

    ---1.50 olayını düzeltiyorum.onu sallamışlar heralde. gol sayıları eşit olursa oran direk 1 e düşüyor. verdigimiz parayı geri alıyoruz. ama eksilere düşmüyoruz. gol sayıları tiago(diğer) 2 gol ronaldo 1 gol liedson 1 gol


    özet: 'portekiz takım gol kralı' olarak 'diğer' seçeneğine yüksek miktar basıp oynuyoruz. oran 2.00

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    bugün yeni bir banko var. soldaki başlıklarda gördük zaten çoktan hollanda gol kralı ile ilgili başlık açmışlar. buraya da yazalım herkes görsün.

    'hollanda takım gol kralı' oranlar : sneijder 1.65
    van persie 2.6
    robben 3.5
    kuyt 4.25
    huntelaar 8.5
    diğer 15.00

    hollanda takım gol krallığı: sneijder 2 gol
    robben 1 gol
    van persie 1 gol
    huntelaar 1 gol
    kuyt 1 gol

    şınayder'e oynuyoruz. neden çünkü yine kaybedecek birşeyimiz yok. şınayder gol kralı olursa paralar cepte. eğer takımda 1 golü bulunanlardan birisi brezilyaya 1 gol daha sallayıp şınayderle gol sayılarını eşitlerse oran 1.e düşüyor yani yine verdiğimiz parayı geri alıyoruz kaybetmiyoruz. sağlam brezilya defansına karşı hollandanın gol atacağını düşünmüyorum. eğer ki atarlarsa 1 den fazla atamazlar. yani 1 golü bulunan isimler gol sayısında şınayderi geçemezler. en kötü ihtimalle verdiğimiz parayı geri alıcaz yani. ama bu seferde kazanıcaz bence. çünkü hollanda geçmiş turnuvalardaki gibi gole yakın ve atak bir futbol oynamıyor. iddaa bu sefer tehlikeyi görmüş ve oranı 1.95 ten 1.65 çekmiş.

    özet: 'hollanda takım gol kralı' bahsinde sneijder'e yüksek miktar basıyoruz. oran: 1.65
    ···
   tümünü göster