1. 26.
    0
    bak şimdi panpacım. aşk kişiden kişiye değişen bir olgudur. burada bir kadına olan aşkı konuşuyorsak şöyle diyelim. sen bir kadına aşık olma sebebini bilemezsin. bu elinde olan birşey değil. durum, ortam, şartlar bu konuda önemsizdir. bunlar sevginin alanına girer. karar veremezsin, mantık arayamazsın aşık olurken. anlık birşeydir.

    burada insanların nasıl baktıkları değildir önemli olan, sensin. sensin önemli olan ve bu durumu yargılamak sana düşer. sanal aşk? ya bir kere aşık olmak için o kişi, o kadını görmen, dokunman, konuşman şart değildir. aşk tek taraflıdır çünkü. senin beslediğin duygular önemli, sevgi desen, sevgi karşılık ister ama aşk yalnızdır. yine bir kadına karşı olan aşkı ele alırken de, bu kişinin sana olan duyguları senin duygularını belirleyen bir olgu olamaz.

    ha dersen ki, yalan mıdır, aşık mıyım tanımadığım birine. bilemem. ben aşığım öyle birine. tam sanal değil ama gerçeklik payıda bir o kadar az.

    sen aşık olmaya devam et. seni mutlu ettiği sürece bir sıkıntı olmaz. mutluysan, mutlusundur. mutlusun be abicim, bu hayatta mutlu olmaktan önemli bir değer var mıdır?
    ···
   tümünü göster