1. 51.
    +1 -1
    son bikaç parttayız beyler. hikayemiz bitti bitecek. şimdiden hepinize teşekkür ederim, yalnız koymadınız panpanızı. analtıncı da olsak biz de insanız sonuçta amk.

    o gece konsere giderken cüzdanımı mekanda unuttuğumu fark ettim. geri döndüm neyse para da yok, kredi kartından nakit avansın da dıbına koyduk. atladım taksiye geri geldim. bi baktım. meliha beni kapıda bekliyor, ama hava da serin, eskişehir ayazı amk. kalın askılı bi etek var üzerinde, eteği kısa ama ayağında da siyah çorap falan var. topuklular. çok ciksi çok alımlıydı lan. beni beklemiş kapıda. gittim sarıldık falan. içeri girdik, şarkılar gibimizde değil zaten. ben 21 yaşındaymışım, o 27ymiş ikimizin de gibinde değil. sarıldık dans ediyoruz. o gece eve de göndermedi beni, aldı zütürdü kardeşinin evine. beraber de uyumadık ama olsun amk. yan odamda uyuyodu. salak diyenleri duyar gibiyim. beyler, kızın kardeşi benden 2 yaş büyük amk. onu geçtim ben sırf karıyı gibiyim diye ne onu elin ağzına taşşak ederim, ne de kardeşiyle arkadaşlığımdan feragat ederim. yapmadım bunu.

    en son işte bu geçtiğimiz haftasonu tekrar geldi buraya. kardeşinin mezuniyeti için. bi gece görüşebildik, bikaç saat kadar. orada da masa kalabalıktı, çok bişey konuşamadık. mekan kapanıyo, son servis olayları falan geldi. hadi kalkalım olduk kalktık. bu koluma girdi. dur dedi, kızlar önden gitsin. bi 20 30 metre kadar önümüze aldık bunları. gidiyoruz. yürüyoz. kolumda falan ama. benim kalbim çıkcak amk.

    evin oraya geldik, kızların kafa güzel, zaten bi de mezun oluyoz ayrılcaz kafasına girmişler iyice ağlıyolar falan. ben teselli edeyim diye sarıldım da. ben kime ağlayayım lan? kıza aşık oldum, kız gidiyor amk. yalanlara kancak yaşı geçtik kardeş, nah gelir bi daha! ama naparsın, erkeğiz ya. misyonumuz belli. binene eşşek, gibene eşşek. nabıcan. öyle olur zaten. sonra en son sıra melihaya geldi. sarıldık biz de, kısa olur sanıyodum. bırakmadı. tam ben çekilirken boynumun omzuma uzanan o kısmı var ya. gömleğin yakasına rağmen orayı öptü amk. kokumu içine çekti. seni seviyorum dedi. çok seviyorum dedi. başladı ağlamaya. haydiii. allak bullak oldum lan iyice. sonra ayrıldık, ben eve yürüyerek gidicem. zaten vasıta kalmamış, taksiye vercek para yok bilmemne. sigaramız var allahtan. tam köşeyi döndüm. arkamdan melihanın sesi. lan dedim kafam güzel de ondan mı oluyor acaba bu? çok halüs gördüm çünkü. yok ama, bi döndüm. harbiden orda. gittim tekrar sarıldık. öptük birbirimizi bi yirmi dakka falan. kokumuzu çektik. bi daha görüşemeyeceğimizi bildiğimiz halde mutlaka sarılalım tekrar dedik, sevdiğimizi söyledik ve gittik.

    ertesi gün savcı esra ölmüştü, babamsız ikinci babalar günümdü ve meliha otobüste gidiyordu beyler. ben ismail abi gibi tüm otobüslere el salladım çevre yolunun kenarından. içmedim o gece, ayık kalmak istedim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster