1. 126.
    +5
    dıbına kodumun incisine bugün saat 4 de giriyorum ilk defa ve dıbına koduğumun liselisinin teki assoyallik tezleri anlatıyo.

    senin ben zütüne giydiğin donu ısırır zütünü avuçlarım lan. amın oğlu gitmiş bide caps koymuş daha suratında sivilce yok sen kimsin asosyalliği anlatıyon dallama? bide tavsiye vermiş facebook fotoğrafı işe yarar diye.

    14 yaşında 2 kızı ellemişsin özgüven patlaması yaparak burda anlatmaya mı çalışıyon lan yavşak? her şey bitti kız kaldırma asosyallik mi kaldı lan huur?

    bide yazdıklarına bak dıbına koyim yaaa. 23 nisanda bayrak asarken kıza dayamış özgüven patlaması yaşamış. bide gidin en iyi kızlara dyayın diyo.

    dıbına kodumun oğlu, çok sayın huur çocuğu sen git üniversite kantininde birine daya kendini ahlak şubenin önünde buluyon mu bulmuyon mu? sanki 10 yaşında mahalle bebelerine ders anlatıyo avradını gibtiğimin. bide kendi kendine özgüven beslemiş caps koymuş "bakın abiler ço kyaqısıqlıyymmm sizde yaparsınız" diyip bizimde takdir edeceğimizi zannediyo amkmun dörtgözü.

    gibtir git memesi benden küçük ergen kızlara bakarak monitöre boşal sonrada yat "ne kadar muhteşem bi insanım yaaaaaaa" diye mental mastürbasyon yap sıfatını gibtiğim.

    sakin falan değilim gece 4'de takılan tiplere bak
    ···
   tümünü göster