1. 1.
    0
    niye özür dilesin. uçak türkiye hava sahasında bir yerde düşmedi mi? hayır, diyelim uçak suriyede düştü, suriye niye hemen özür diliyor? belki uçak arızalanmıştır. bundan çıkardığım düşünce, suriye uçağımızı düşürdü !11!1!!1!!!1!1!1!!!

    edit: suriye nin türkiye sınırında strela füzeleri varmış ! reuters el rasta kasabasında roketle düşen uçak gören görgü tanıkları olduğunu söylüyor !

    kaynaklar: al jazeera live, reuters.com, bbc.co.uk

    edit: ben ne dediysem teyit edildi. serkan inci akıllı olsun akıllı.

    beyler şöyle bir durum var şimdi. amerika bize diplomatik desteği kesinlikle verecek. caydırıcı güç olarak da akdenize uss eisenhover' ı göndermesini bekliyorum. bunun dışında afganistandaki a10 filosu incirliğe taşınabilir. ama obama kasımda seçime gidiyor. seçimi kazanması muhtemel ( afganistandan çekilme takvimi, sağlık reformları, ekonomik krizin idaresi, patlayan rafineri sonrası çevreci yasalar çıkartması, ırak ve afganistandan çekilmesi, libyaya düzenlediği başarılı operasyon, güney koreye verdiği destek vs... yüzünden )

    obama şuan savaşı göze alamaz. seçim var ve rusya suriyeye sam depolamış durumda. bu samler uzun menzilli, libyadakiler daha eski modellerdi. savaş uçakları füzelerini fırlatacak mezile girmeden samler uçakları vurabilir. avrupa ülkeleri ispanya ve italya yüzünden ekonomik sıkıntıda. merkel şuan bu krizi siyasi yönden kullanarak o eski yüce almanya yı diriltmek istiyor. dördüncü reich gitgide daha da gerçekçi olmaya başlıyor. amerika da farkında. ramstein hava üssünü kapatmaya hazırlanıyor. yani kısaca, avrupa bize nato desteğini sunacağını sanmıyorum. bu dururmda bize tek yardım edecek olan ülke ingilteredir.

    fakat iş bununla bitmedi. türkiye israille ilişkilerini yumuşatacak. yumuşatmak zo-run-da !

    ortada bir suriye-iran-rusya-çin süper güçlü armadası var. biz de ingiltere-israil-türkiye ve seçimlerden sonra katılması gereken abd ile karşı cephe almalıyız. biliyorsunuz abd genelde sonradan katıldığı savaşların kaderini değiştirir.

    bu durumda panpalarım, bol bol silah depolamalıyız. milita birlikleri oluşturup suriyeyi muhaliflerin de desteğiyle yaklaşık 5 günde felç eder, 6 haftada da yönetimi devralmış oluruz. esadın yakalanması veya ölümü 4 ayı bulabilir.
    ···
   tümünü göster