1. 26.
    0
    ülkenin halk katinin ileri gelenleri meclis üzeri bir birlik ve uzlasmaya varmaz ise, kurtulus savasinda ki gibi bir mebus ozaman suriye ye de girilecek, sonra irana müdahele edilecek sonrasinda türkiye kolay bir sekilde bölünecek. bunlar kurmaca degil 1938-40 li yillardan beri belgelerle gerek nato gerek amerikan generalleri komutanlari, düsünürleri tarafindan acik bir sekilde dile getirilen ortadogu projeleridir. Adamlar resmen biz sizi bölecegiz diyor ki natoya alinma sebeplerimizden görüldügü gibi, batinin jandarmaligini yapmak ve emperyalist güclerin cikarlari dogrultusun da hareket etmektir.Bu sürec 1938 den itibaren basa gelen yönetimlerle olsun uygulanmaktadir, parti degisir ama ideoloji hic degismemistir. Sesi cikan insanlar susturulmus, halkin beyni acun gibi medya farelerinin yaptigi programlarla, evlilik programlari sacma salak diziler araciligiyla uyusturulmus, düsünmemeye tesviklendirilmistir.

    Yugoslavyanin sürecine bir bakalim, ilk önce ordu cesitli propagandalarla kücük düsürülmüs, sindirilmis daha sonra orduya karsi polis teskilati silahlandirilmistir. Daha sonra icten provakatif eylemlerle polis-ordu catismasi evresine gecilip ülke nin en önemli stratejik petrol, askeri vs vs. bölgeleri batili emperyalistler tarafindan biz sizi ayirmaya geldik süslemesiyle sömürülmüstür.

    Son zamanlarda farkina vardigimiz veya varamadigimiz akp catlaklarinin yegane sebeplerinden birtanesi,akp nin ortadogu projesinin suriye ayagini yavaslatmasidir. Halkimiz amerikan halki gibi beyinsiz olmadigindan savasa ne olursa olsun karsi cikmistir. Böyle güclü bir parti halkiyla bu sebepten dolayi ters düsme riskine giremeyecegine göre halkin bam telinden yakalayan bir sebep bulmalidir.

    Cevap: en basidi, Dün düsen ucagimiz. Medyamizin da batili güclerin elinde oldugunu göz önüne alirsak bir mansetlere bakin derim, buda ortadogu projesinin medya ayagidir. Halki galyana getir! savasa zemin hazirla!

    Böyle yüzlerce örneklendirme yapabilirim beyler ama uzatmayalim.

    edit:özet yok pic oku.
    ···
   tümünü göster