1. 76.
    0
    çıkmasın tabi, çıksın diyen bebeler pilotlarımız ne uğruna piyon olarak sürüldü, şehit oldu bir düşünün.
    devletler genel hukukunun en temel bilgisi nato ülkelerine bir saldırı gerçekleştiği takdirde nato ülkelerinden yardım alınabilinir, yardım gelene kadar meşru savunma yahut müşterek meşru savunmaya gidilebilir. şimdi anladınız mı? türkiye bir nato üyesi bu üyeye saldırı gerçekleşti(kimse sınır ihlali demesin yunanistanla yıllardan beri it dalaşı yaparız bu işin protokolü 1.telsizle uyar 2.cevap gelmezse yabancı uçağa eşlik edecek savaş uçakları kaldırılır ve uçağı sınır dışına zorlarlar 3.hala uçak karşı koyarsa pilotunda hayatı gözetilerek uçak düşürülür. bu suriyeliler ne yaptı protokolü silip direk 3. adımı uyguladılar) şimdi anladınız mı türkiye aslında tamamen bir piyon yani natonun artık suriyeye girmesi için meşru zemin oluştu bu nedenle açıklamalarda gerekeni yağacağız, kararlı şekilde falan deniliyor.

    ama tüm bunlara rağmen savaş çıkmasın çünkü bir kaç kapitalin amaçları uğruna binlerce türkiye ve suriye vatandaşının ölümü gerçekten çok kötü olacak;savaş çığırtkanlığı yapmadan önce bunları bir okuyun derim.

    işbu entry 3.sınıf bir hukuk öğrencisi tarafından yazılmış olup bu öğrencinin devletler genel hukuku hocası bu olacakları aylar öncesinden anlamış artık sizi savaşa göndeririz, yaşınız geldi gibi acı bir ironi ile cevap vermiştir.
    ···
   tümünü göster