1. 701.
    0
    Kaskatı kesilmiştim, böyle bir tepki vereceğini hiç tahmin etmemiştim. gitmek ile gitmemek arasında kalmıştım yapamadım, gidemedim. ilk gördüğüm anda ki yüz ifadesine bürünmüştü, vakurdu, başı dikti. otur dedi.

    +hatanı anlamışsın. seninde haklı olduğun yerler var metehan. işte bu aşırılığın seni cezbedici yapan yanlarından birisi. dışarıdan göründüğü gibi biri değilsin çok duygusalsın. (ağlamaya başlamıştı) evet ben sana senin sevgine layık biri olamadım. geçmişim temiz olmayabilir ama ben insanım metehan herkesin bir hatası olabilir. ben zamanında faruk itine güvendim ve olanlar oldu, hak etmememe rağmen benim için çok büyük fedakarlıklar yaptın.. bazı zamanlar daha fazla üzülmeni istemediğim için seni kendimden soğutmaya çalıştım, olmadı. keşke metehan keşke çok ama çok önceden tanışıyor olsaydık, ailelerimiz bir birini tanıyor olsaydı aşkımız belki çocukken başlamış olurdu dünyanın en mutlu çifti olabilirdik. sen beni çok mu mutlu zannediyorsun he her gece yastığa başımı koyduğumda ağlıyorum. hayaller kuruyorum paralel bir evrende belki biz çok farklı konumlarda örnek bir çiftizdir belki diye. bu düşüncelerle uyuduğumda huzurla kalkıyorum. ben yalnızım, çaresizim ve elimde olmadan başkalarının çevremde olması hoşuma gidiyor. lütfen deneyelim, gittiği yere kadar gitsin yarın öbür gün ayrılırsak bile vicdanımız rahat olur keşke demeyiz elimizden gelen her şeyi yaptık o yüzden bitti deriz bunca yaşadığımız şey varken bir şans vermek çok zor olmamalı.

    sarıldık. saçlarının kokusunu uzun bir süre içime çektim. başım dönüyor gibi oldu, kalbim yine güm güm atıyordu. gelecekte bu anılara gülüp geçeceğiz bir tanem diyerek saçlarını okşamaya başladım.

    -ağlamak sana yakışmıyor ayçın, gülümse lütfen

    +gülümsemeye çalıştı

    ayçın’ı evine bırakırken her ne kadar ısrar etsede başka zamana diyerek yemek teklifini reddettim. duygularım çok değişkendi ceylin ile ayçın arasında sürekli git-gel yaşıyordum. böyle devam ederse kafayı yiyeceğim garanti gibiydi. hiç bir şeyi takmayarak martta gerçekleşecek olan üniversite sınavına olanca gücümle hazırlanmaya karar verdim..

    eve gittiğimde içimde mistik bir huzur vardı. artık en azından ne yapacağımı biliyordum. lakin karabulutlar ufukta gözükmeye başlamıştı bile...
    ···
   tümünü göster