1. 126.
    0
    bi de ne göreyim amk merkezde duvar kenarında banta sedayla kerem oturuyor. nasıl delleniyorum. öldü huur çocuğu murat öldü diyorum! kafasını öne eğiyor kerem, seda da nasıl bir huurysa anlam veremedim keremin omuzuna yaslanıyor. sonra sorgu odasına alıyorlar beni. yemin ede ede her şeyi anlatıyorum. meğer o.ç. kerem sedanın dayısını ben vurmuşum. öyle söylemiş. adam komadaymış kan kaybından. allah çok güzeeeel. diyorum içimden. yok abi yalvar yakar ne kadar doğruyu anlatsam da kahbe seda da keremle ağız birliği yapıp benim adımı veriyorlar polise. işin güzel tarafı seda artı olarak tarlada muratı benim vurduğumu söylüyormuş. lan amcık orada bile yoktunuz kaçıp gittiniz. ama polisler gibine çalmıyor benim lafımı. komser midir ne gibimdir jopun dipçiğiyle çeneme bir geçiriyor. ağlaya zırlaya anlatsamda nafile. keremle yüzleşitiriyorlar beni.
    amcık diyor ki gözüme baka baka adamı bu vurdu abi. ben hiç bişey diyemiorum seda da aynısını diyince. boynumu eğiyorum. kelepçeyi takıyorlar. koridora dışarı çıkarıyorlar bizi. annemiciğimi görüyorum nasıl ağlıyor kadıncağız. anne diyorum annee! ben yapmadım vallaha ben yapmadım diyorum. babam annemin kafasını çeviriyor. o anda babamında beni suçlu ilan ettiğini anlıyorum.
    sedanında ailesi kereminde ailesi karakolda onları keferatle bırakıyorlar ben nezerathaneye atıyorlar yarın duruşman var diyorlar.
    ertesi gün öğreniyorum ki karakolun çıkışında sedanın babası keremi akciğerinden vuruyor. hasteneye kaldırıyorlar, kardeşim dediğim kalleş en fazla 1 saat dayanıyor. ölüyor... 2 gün sonra sedanın babasıyla aynı cezaevine gönderiyorlar beni. mahkemeden ağlamaktan hiç bir şey söyleyemediğim için. söyledimse de inanmadılar. adli tip ve balistik sonuçlarının gelmesi gerekiyormuş. 1 hafta boyunca sedanın babasına her şeyi anlatıyorum bana inanıyor...

    http://fizy.com/#s/1un060
    ···
   tümünü göster