1. 1676.
    +19
    Cevap:

    panpa olayı çok yanlış yerinden kavramışsın o yüzden iyi dinle;

    • *içinden saçını okşamak,ona sarılmak, şiirler yazmak, küçük bir kız gibi şımartmak.. bunların hepsi romantik şeyler.Ama şöyle bir gerçek var;
    -Eğer kızın sana karşı 'çekim' duygusu yoksa bu yaptıklarının hiçbiri onda çekim duygusunu oluşturmayacaktır. Romantizm sadece ateşler, kıvılcımı çakmaz. Benzin gibi düşün.. Benzini kuru yere dökersen ateş bekleyemezsin.Ama küçükte olsa bir ateşe benzin dökersen o zaman büyük bir ateş çıkarabilirsin. Benim burda yapmanızı istediklerim önce o kıvılcımı çıkarmak içindir. Kıvılcım yoksa ateş te yok bu net!!

    -işler belli aşamaya geldiğinde, kız sana karşı %90 ilgili hale geldiğinde, sana sık sık seni seviyorum der duruma geldiğinde bu bahsettiğin şeyleri yapman daha iyi sonuçlar verecektir.Çok erken yaparsan geri teper, işe yaramaz!!

    -Erkek olarak ilişkinin seyrini belirlemek senin görevin. Eğer gerçekten sevdiğin kızla ilelebet beraber olmak istiyorsan bazı fedakarlıklarda bulunman, kendini kontrol etmen gerekiyorsa edeceksin.Önce kıvılcımı çıkaracaksın, sonra benzini dökeceksin.. Ateş çok iyi diye de kontrolü elden bırakmayacaksın..

    -Kıza aşık olsan da birgün kucağına alıp saçını okşayabilir kulağına aşk cümleleri fısıldayabilir,,3-4 gün sonra kucağına oturduğunda koltuğun yanına fırlatabilirsin.. Bunu yaptın diye sana olan aşkı azalmaz, aksine artar..(nasıl yaptığın önemli tabi)

    -dengeni sağlam kurduğun takdirde hem romantik hem çekici bir adam olabilirsin. Dikkat etmen gereken şey şu;

    • **Kız, senin ona aşık olduğundan daha fazla sana aşık olmalı!!
    • **Kız, senin ona aşık olduğundan daha fazla sana aşık olmalı!!
    • **Kız, senin ona aşık olduğundan daha fazla sana aşık olmalı!!

    Not=Böyle davranılmayı hakketmeyen kızlar ne demek lan?iyi kızların hakketmediği birşey varsa o da onlara olan aşırı ilginiz yüzünden başka bir adama dönüşmenizdir. Benim yapmanızı istediklerim sonucundan hakkedilmeyen davranışlar çıkıyor sonucuna nasıl ulaşabiliyosunuz hayret ediyorum amk.. Anlamamak ta ısrar eden panpalar eski bildiği yolda devam etsin bir zahmet
    ···
   tümünü göster