1. 26.
    0
    1- @31 chp, mhp ve diğer ,muallaklerin muhalefet yapamaması akp nin başarısı değildir.
    2-cacığımızın yanında pilav var öyle mi? bizim ne cacığımız ne pilavımız var. nişantaşı, kadıköy civarında suşimiz var ama ondan kelli hep çorbamız. bilmiyorsun işte türkiyenin esas durumunu. açlıktan ölen bebeler var bu ülkede, çocuğunu doyuramadı diye kendini asan analar var.
    3-ekonomminin iyi olduğu bir yalan. kısa vadede iyi bir görüntü var ama uzun vadede geberecek bir ekonomi türkiye. avrupa ile aramızdaki fark da bu. onlar kısa vadede geberik ama uzun vadede mutlaka kurtulacaklar.
    türkiyenin durumu aynı ölmek üzere olan hasta gibi. ölümü yaklaşan hastaya ne olur biliyor musun @31? enerjisi yerine gelir. sanki hiç hasta olmamış gibidir. fakat yarım saat sonra ölür.
    4-gayri safi yurtiçi hasılayı falan delil olarak göstermek tam bir hıyarlık örneği.
    5-türk ekonomisi büyüyor sözde çünkü elalem parasını getiriyor türkiyeye. moodysler bilmem neler notu biraz düşürünce tayyibin havalara hoplaması kuru para meselesinden. tyyip elalemin gibiyle gerdeğe giriyor. olay bu.
    6-muhalefet kötü gibi görünüyor türkiyede ama aslında oturup dinlersen adam gibi okursan hükümetin onlarca kasti hatasını görürsün. türkiyede hep şu var: muhalefet partisi derse ki ben eğitimi sağlığı şöyle güzel yapacam; halk der ki gibtir lan nası yapacan.bu yüzden adamlar hamasi söylemler içinde. çünkü halk bunu seviyor.
    @32- memur maaşı ödeyemeyen ülkelerde benzin fiyatı ne? vergilendirme nasıl yapılıyor? bunları biliyor olsan onlar maaş ödeyemiyor biz borç ödüyoruz diyemezsin.
    8-milyarlarca dolarımızı askeri harcamaya gömmüyoruz gelirlerimizin %4ü askeri harcamaya gidiyor. abartma.
    9-"geniş coğrafyalarla çalışmaktır bize krizin "teğet geçmesini" sağlayan bence." bu sözün doğru olsaydı amerika krizden hiç etkilenmezdi.
    10-evet arap parası. dediğin gibi ingiltere de faydalanıyor ve sağlam durmaya çalışıyor. aynı türkiye gibi. daha 2-3 gün önce suud kralı türkiye'ye hiç yoktan 10 milyar doları hibe etti. 75 milyonun ekonomisi böyle mi dönecek amk?
    11-alçak sandalyede boynu bükük ülke yok mu ? 2 sene önce israilde elçimizi sedirden alçak koltuğa oturttular. ağzını açsın dexer.
    resmi ziyarette türkiyenin konuklarına ihtimdıbını bir görsen mevzuyu anlarsın. zaten türkiyenin yabancı bir ülkede protokol üstünlüğü olmaz. en fazla protokol eşitliği olur.
    12-hayır, türkiye yönetmesi en basit ülkelerden biridir. halk hiçbir şeye ağzını bile açmaz. hemen unutur. hamasi duyguları kabarıktır. cahildir. meşguldur.dindardır. tüm bunlar varken daha nasıl basit bir ülke olacak?

    @35 çok gezen mi bilir çok okuyan mı muhabbeti burda başlar. keşke sen hem gezip hem okusaymışsın. siyasal bile seni kurtaramamış.
    sana veremi gösterip sıtmaya razı etmişler. eyvallah.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster