1. 1.
    0
    Beyler; dün bir başlık gördüm o başlığa ithafen size sesleniyorum. Türk kızlarına ne derseniz deyin; önce bir kendinize çeki düzen verin amk.
    1- Kol altı kıllarınızı bırakmayın, iğrençleşmeyin. Ayrıca alırken jilet kullanmayın, dipleri siyah siyah gözüküyor, iğrençleşmeyin. Epilasyon denilen bir meret-i alet çıktı. hem tertemiz görünürsünüz,hem de kıllarınız uzun süre çıkmaz, sizi de uğraştırmaz.

    2- Beyler kafanızı axe reklamındaki gibi jöleyle doldurup kazık gibi yapmayın, görüntü hiç de sandığınız gibi muhteşem değil, üstelik saç diplerinize zarar vererek derinizin dökülmesine ve kepekli bir görünüme neden oluyor.

    3- Dışarı çıktığınızda maçoluk yapıp da tüm hesabı üzerinize almayın, bayan kısmının yanında parası varsa ve nezaketen değil de cidden ısrar ediyorsa, bırakın bu seferlik de o ödesin. Maçoluk tavrınız hem size maddi zarar sebep olur,hem de bir süre sonra maddi sıkıntıya düşünce açıklamasını yapmadan eğlencelerinizi, gezmelerinizi kısmak zorunda kalıyorsunuz ki o da hatun milletinin yanlış anlamasına sebep oluyor.

    4- Beyler; mümkünse terlediğinizde deodorant, parfüm vs envai çeşit koku sıkmaktan vazgeçin. O kokular vücut terinizle birleşince dayanılması imkansız bir 3. koku meydana getiriyor. Temizseniz sıkının parfümünüzü, değilseniz ve duş alma imkanınız yoksa bırakın en azından dayanılabilir ter kokusu kalsın üzerinizde.

    5- Ve ne olursa olsun, adam gibi eşofmanlar, pantolonlar giyin! Bir yerleriniz bacak aranızdan fırlamış gibi gözükmesi çok itici oluyor haberiniz olsun.
    ···
   tümünü göster