1. 1.
    0
    diyelim 10 gb ramın var. amk malı piyasadaki hiç bi oyun ve program yokki 8 10 gb ram harcasın. hele oyunlar amk oyunlar ram çok az kullanır. gibsen yani 3 4 gb ramı dolduramazsın bi oyunla. anca bazı programlar var 3 5 tane aynı anda açıcaksın falan o zaman ram işine yarar. ekran kartıda ben 300 350 lik aldım en baba oyunları kasmadan oynuyorum. sen 500 600 lira verirsin ekran kartına padişahlar gibi ultra gibimsonik ayarlarda oynarsın boşallırsın o derece. işlemciye gelelim amk i5 alsan yeter.

    mesala 1 2 sene içinde çıkan oyunlar ultra ayarlarda oynatan pc yi topla. zaten 3 4 sene sonra cıkan oyunları ultrada ayarlada oynayamayınca ekran kartı ramı işlemciyi yenilersin. temel olan anakartını sağlam birşey al ileri teknolojileri destekliyecek ve en önemlisi kasaya önem verebilrsin onu sık değiştirmezsin çünkü. amk karışık olmuş olabilir kafana taıkılan bişey varsa sor.

    özet: yani 10 milyara oyun oynamak için bilgisayar almak en gereksiz saçma bişeydir. tabi para tak .gibtir git 2 3 milyara en baba bilgisayarı forumdonanımda toplattır. he laptop alcaksan onuda önerirler laptop masaüstünden herzaman pahalı ve düşük performanslı olur.
    ···
   tümünü göster