1. 1.
    +67 -9
    Lanet kadınlar vol.1

    1- Biz erkekler 7/24 sex yapabilecek ve yapmak ister pozisyondayken onları tahrik etmediğin sürece istemezler bile.

    2- gibiş sırasında utançtan yerin dibine girmiş numarası yaparlar ve sex esnasında bile argo konuşmak istemezler , hiç bi zaman içindeki hayvanı dışarıya çıkarıp hayvanca gibmene izin vermezler yani.

    3- Bir defa verdiyseler ve sen onu sağlam bi gibtiysen mutlaka 2.ye yalvartılar , illa o da seni gibecek sen gibtin ya. Mantığına soktuklarım...

    4- Sex her iki cins tarafından bilimsel anlamda dahi bir ihtiyaç olarak kabul edilmesine rağmen bunu kabullenmek istemezler , sen gibiyorsun bi tek sen zevk alıyorsun gibi davranırlar dıbını gibtiklerim.

    5- Her zaman sexy giyinirler , gibişe geleceklerinde 10 kat giyinip seni sexten soğuturlar. Önsevişme yerine ön soyunma yapmak zorunda kalırsın he bide paçalı don muhabbeti var..

    6- Sokuş muhabbetinden konuşurken konuşurlar hele ki bu sohbet sms veya feysten falan gerçekleşiyorsa gayet rahatlardır iş icraata gelince ay ben utanırım yapamam elime alamam tripleriyle yeni gelin gibi tutar gibi tutarlar , kırmazlarsa verilmiş sadakanız vardır.

    7- 250 gram amıyla kendisini dünyanın en değerlisi zanneder , sanki altın kaplama amk.

    8- Kendisini gibebilmek için illa duygusal bişeyler olcak yoksa vermezler dıbına koyim kıvanç tatlıtuğ istese dakka düşünmezler oysa!

    9- Kendisi kezban olmasına rağmen herdaim manken ayarında erkeklerle takılmak isterler ve genelde başarırlar çünkü amları var!

    10- Tam verecek olur ya regl haftası gelir ya da ağda yaptırması gerekir ya da bir türlü işi çıkar , illa onun istediği zaman olacak neymiş hazır değilmiş. gibtiklerim!

    11- kendilerini gibebilmek için en fazla 1 haftamızı harcamamız yetmesine rağmen kendilerini dünyanın en zeki insanları zannederler amları gibi 250 gram beyinleriyle.

    12- kendisi sana veriyorsa sevdiği istediği içindir başkası verse kaşardır

    13- Hiç bir kadının gerçek arkadaşlık ilişkileri yoktur. Çünkü hiç bir zaman birbirlerini çekemezler doğalarında var fesatlar!

    14- En yakın arkadaşı dahi olsa kendi sevgilisnden daha yakışıklı biriyle çıkıyorsa onu ayartmaya çalışırlar.

    15- Erkeklere ciddi ilişkilerde tonla laf ederler ama kendileri en az 10 kat daha acımasızdır ve ayrılırken karşı tarafı gram düşünmezler , olmayan giblerinde dahi olmaz..

    16- Topuklu giyip yürüyememelerine tonla acı çekmelerine rağmen bir angelina jolie özgüvenine sahip olurlar , neyin kafası amk?!

    17- Teklif ettiğinde ağzına almak istemez ama ikna edip almaya başladığında tadına doyamaz !

    18- gibini çıkarmanı istemez , utanır mı çekinir mi bilinmez. Çıkardığında da ilk defa gib görüyormuş gibi bakar hatta gözlerini kapayanları bile gördüm vay amk...

    19- gibişten önce en az 1 defa tuvalete gider , sanırım orkidi çıkartıyorlar gibtiklerim.

    20- O gün evine sana vermeye gelmesine rağmen bilmiyormuş , yabancısıymış gibi davranır etraftaki eşyalarla ilgilenir sana sorular sorar hatta yanlışlıkla heyecandan vazo kıranını bile gördüm

    21- içine abuk bir çamaşır giyer pantolonu çıkarttığında gibmekten vazgeçersin..

    22- dıbını yalamak istersin hele birde mevsim yaz ise ayvayı yedin , gavur dölü gibi kokar amk.

    23- gibtikten sonra direk postalarsan olmaz illa biraz gezdircen evine sen bırakcan falan sahiplenilecek illa amk sanki mal bunlar.

    24- Onu sadece gibmek istemene ve bunu ona söylemene rağmen senden mükemmeli ister???

    25- Dünyanın kendisi etrafında döndüğünü ve senin ona muhtaç olduğunu 250 gram et parçasıoyla herşeyi elde edebileceğini zanneder.

    26- kesinlikle mastrubasyon yapmaz , yapamaz. öyle bişey söyleyen olursa da yalandır yalanını gibtiklerim.

    27- Seni arzulamasına rağmen illa senin istemeni bekler sana söylettirir hatta herşeyin ilkini sana söylettirir kendisiyse "eh peki madem" der sadece dıbını yurdunu tribini gibtiklerim.

    28- Hiçbir zaman net konuşmaz ve hiçbir duygsunda net değildir. Ve bu yüzden seni hiç bir zaman tam tadında yaşamaz ve her an vazgeçecekmiş gibi yaşar , eh unutmak kolay olsun!

    29- Sokuştan önce alkol almanı istemez , sarhoş olup hardcore gibmeyesin diye.

    30- Senden önce mutlaka kimseyle yatmamıştır ya çalıya çırpıya taktırıp bozdurmuştur ya da bigiblete binmiştir mutlaka bi aksilikle bozulmuştur o kızlık yoksa çok namusludur.

    edit: yoğun istek üzerine sexle ilgili olmayan birkaç madde eklicem abaza olduğumu söyleyen arkadaşlara istek parça olarak gelsin. okuyun bakalım

    1- bi taktan haberleri yoktur çok geniş yelpazede birşey konuşamazsınız çok bilgili değillerdir genelde.

    2- bazen öyle boş muhabbet ederler ki yanından kalkıp arkadaşlarınızla buluşmak istersiniz

    3- sürekli sahiplenme ve sahiplenilme duyguları hakimdir ve bunu sürekli yansıtırlar. sen 2 günde sex muhabbeti yaparken çok erken ama o 1 haftada evlilik planları yaparken sıkıntı yok.

    4- annesiyle ve ailesiyle tanıştırmak isterler çünkü işi ciddiye bindirmek isterler oysa bu erkeklerin birçoğunun korkulu rüyasıdır.

    5- sürekli gezip dolaşmak isterler , ve o fenomen çılgın tarzlı aşık erkeği ararlar. bunu her kız arar işin ilginci bu kadar çok çılgın deli dolu aşık erkek tarzını türkiye şartlarında nerde bulacaklar?

    6- mantık hatası : her kadın zengin , yakışıklı , kariyer sahibi , düzgün karakterli , romantik , dürüst , sadık bir erkek ister. biraz istatistik yapalım ;

    türkiyedeki 70 milyon insanın 40 milyonu erkek olsa , malum zengin kesim az 10 milyonu zengin olsa bunların 4 milyonu yakışıklı olsa 2 milyonu da kariyer sahibi olsa 1 milyonu düzgün karakter sahibi olsa 300 bin kadarı romantik olsa 200bini dürüst olsa 100 bini de sadık olur. yani 100bin erkek.. kadın nüfusu ise 30 milyon? kadın mantığı işte..

    7- çoğu bebek delisidir hatta bunu yapabilmek için kızlığından olanlar vardır ( çocuk yapalım ben senle evlencem sözü veren erkekler tarafından)

    8- kendileriyle illa ki çok vakit geçirceksin seni tanıma fırsatı verceksin dürüst olcaksın güven vericeksin ki anca senle gelsin buluşsun birşeyler yaşasın. e 10 gün içinde kim değişir ki ? sen 10 gün öncede sendin 10 gün sonra da , kadın işte saçı uzun aklı kısa!

    9- kuaförden yeni geldklerinde veya oje sürdüklerinde falan bunu fark etmeni beklerler ama erkekler küçük ayrıntılara çoğu zaman önem vermezler

    10- hepsi romantik , çok seven , sahiplenenen , kıyamayan , ağlatmayan , dövmeyen , sövmeyen sadık deli aşık isterler fakat böyle bir erkeği hiç bir kız bugüne kadar sevmemiştir ve net söylüyorum kısa süre içerisinde arkasına bakmadan onu hiç umursamadan terk etmiştir!

    edit3:

    11- o bişey anlattığı zaman sonuna kadar dinlemeli ve hayatının sonuna kadar unutmamalısın. sen onun işine gelmeyen birşey anlatırsan kesinlikle dinlemez. ve bu normal bişeydir. (nihilisama panpamıza teşekkürler)

    Şimdilik benden bu kadar eklemek istedkleriniz ile devam edebilir ve editleyebilriiz umarım beğenmişsinizdir panpalar.

    Elimde olsa karıların alayının tohumuna kibrit atarım amk alayından nefret ediyorum!

    edit2 : şukularınızı ekgib etmeyin panpalar.
    ···
   tümünü göster