1. 1651.
    0
    orta sondayken sene sonunda dersler boş geçiyodu. Hoca okula film getirmemizi istemişti. Vakit geçsin diye izliycektik. Herkes gibimsonik filmler getirmişti. Benimde binliğim tutmuştu ferre filmi getirmiştim amk.Şansımı gibiyim hoca benim filmi aldı eline taktı bilgisayara. Açtı yansıtıcıyı. Açmaz olaydı amk. tüm gibiş sokuşu görmüştü.Bi posta dayak yedikten sonra bi postada müdür ve müdür yardımcısından yemiştim.Tam disipline gidecekken ingilizce hocam gelip zütümü kutarmıştı.Hey dıbını gibtiğimin karısı ne frikikler verirdi bee.

    Öyle yani 25 kişilik sınıfta hunharca am züt meme izlemiştik. Hocalar beni saldıktan sonra gidip ferre filmi devam ettirmiştim.Ne azmıştım beee

    Lan bide özet olarak geçeceğim bi hikaye daha var. Bizim hocalar zırt pırt grup toplantısı ödevi verirlerdi o ne taksa artık. Bizde gruptaki kızlarla beraber ödevi yaptıktan sonra teyyar lakaplı arkadaşımızın evine gidip ferre izlerdik.Tam 6 kıza ferre izlettirmiştik farklı zaman aralıklarında.Ama beynimizi gibeyim birini bile gibemeden yoladık eve.
    ···
   tümünü göster