1. 1.
    +7 -13
    Günlerdir bir stad geyiği sürdürüyorsunuz
    yok bizim yok vermeyiz yok protokol yok bilmemne
    e be muallakler
    devletin arazisine devletin yaptığı stadı devlet vereceksin dediğinde siz kim oluyorsunuz da karşı çıkıyorsunuz
    neyse gelelim gerçeklere

    1- Arena bizim diyen mallar

    Türkiyede 4 büyüklerin kullandığı statlar Spor Genel Müdürlüğüne aittir. Kullanım hakkı her ne kadar klüplere verilmiş olsa dahi devlet çıkıp kardeşde oynasın dediğinde gibe gibe oynarlar örnek (istanbul sporun inönüde oynaması)

    2- Arenayı Devlet yaptı ama karşılığında bizde Mecidiyeköyde ki araziyi devlete verdik diyen mallar

    Mecidiyeköyde ki stadın araziside devlete aitti. Yani sizin yaptığınız sadece "Bak senin arazin de senin yaptığın stada gidiyoruz ama senin değeri daha yüksek olan arazinden çıkıyoruz demektir." Yani benim ödediğim vergiyle alınan araziden, benim ödediğim vergiyle yapılan stattan, benim ödediğim vergiyle alınan arazide ki yine benim ödediğim vergiyle yapılan stada gidiyorsun.

    3- Kullanım hakkı bize ait istediğimizi yaparız diyen mallar

    Sözleşmede ki yükümlülüklerinizi yerine getirseydiniz belki söz sahibi olurdunuz ama yinede devlet kardeşde oynasın dediğinde yapacağınız hiç bir olmazdı. Bilmeyenler şunu bir araştırsın "Galatasaray ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokole göre sarı- kırmızılıların 49 yıllığına kullanım hakkını aldığı TT Arena'nın açılır kapanır çatısını 2 sene içinde yapması gerekiyor. Protokol 29 Nisan 2011'de imzalanırken, kulübün Arena'nın çatısını tamamlamak için önünde 19 ay bulunuyor."

    4- Biz zamanında gidip olimpiyat ta oynadık diyen mallar

    Mecidiyeköyün size tahsis edilmesi 1933-35 yılları arası
    Peki 1945-1964, 1970-1981 yılları arasında nerde oynadınız acaba biliyormusunuz, ben söyliyim inönüde oynadınız.

    Pekiii o yıllarda Devlet size arazi verdi stat yapın dedi niye hala inönüde oynuyordunuz acaba onuda yazıyım..

    "1940 yılında Tevfik Ali Çınar’ın başkanlığı döneminde stad konusu yeniden gündeme geldi.
    Aynı arazi 30 yıl müddetle ve yıllığı sembolik olarak 1 liralık bedelle Galatasaray’a kiralandı.
    Arazinin kullanım hakkı resmi olarak Galatasaray’ın oldu. Galatasaray burayı kiralarken modern bir stat ve bigiblet veledromu yapmayı da taahhüt etti. Ancak inşaata yeterli maddi imkan olmaması ve savaş yılları olması dolayısıyla başlanamadı. 1943 yılında ihtiyacı görecek türden mütevazı bir stadın inşasına Osman Dardağan’ın başkanlığında başlandı."

    "Stat için verilen taahhütlerin kulüp tarafından yerine getirilememesi üzerine işi Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü üstlendi. 1959 yılında inşaat başladı. 1961 yılında Refik Selimoğlu’nun başkanlığı sırasında Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ile yeni bir anlaşma yapılarak, inşası başlamış olan stadın üst kullanım hakkı kesin bir şekilde Galatasaray’a verildi."

    veee en sonunda 2010 da yeni stadınız açıldı ama nasıl yine daha önce defalarca yaptığınız gibi devlete yamandınız ve devlete yaptırdınız stadınızı şimdide kalkmış daha önce size stadını iki kere veren/vermek zorunda kalan beşiktaşa dilenci diyorsunuz ...

    Aç köpekler açın gözünüzü artık devlet oyna derse gibe gibe oynayacaksınız o kadar ..

    Özet : Gerçek dilenci iki kere devletten stat yapacaz diye arsa isteyen sonrada param yok sen yapsana diyip stadını devlete yaptıran cincondur..
    Birde üzerine utanmadan bak arsandan çıktım sen bana borçlusun haa diyebilendir.

    Ek Özet : yazdıklarım yanlış anlaşılmasın cincon gibi kardeşin ta dıbına koyiim stadın direkleride zütünüze girsin inşallah beşiktaş o statta oynamaz maçlarını

    edit : bilip bilmeden zütten sallayan muallakler için gelsin bilgiler sizin web sitenizden alınmıştır.

    http://www.galatasaray.or...arih/pages/asy_tarihi.php
    ···
   tümünü göster