1. 1.
    +10 -3
    2 gün önce ailemle köydeki evimize geldik. Kiraz bahçelerimiz var afyonda olanlar bilir. Köye Geldiğimiz günün akşamı babamla kavga ettik . Evden gibtir git dıbına kodumun iti dedi. Ben de gururuma yediremedim çıktım gittim. Bu arada yaşım 19. Kuzeni aradım babam beni evden kovdu sizde kalabilir miyim diye sordum tabi lan gel dedi. Gecenin 11 buçuğuydu saat. herkes bahçeden gelmiş yorgunlar yatıyorlar. Kimseyi rahatsız etmeden geçtim yattım yatağa. Ertesi gün kuzen içelim lan falan dedi Tamam lan extra içeceğim dedim. gece oldu yürüyerek 3 km uzaklıktaki markete gittik. (burası köy amk alkol falan satmıyorlar) kuzen 2 extra aldı . Bana yetmez lan dedim 5 extra aldım kendime. Zaten alkol bana dokunuyo takunu yiyecek gibi 5 tane extra aldım aklımı gibeyim ...

    Geri Köye geldik saat gece 12.5 falan olmuştu. Girdik bahçenin birine kıtlıktan çıkmış gibi içiyoruz amk meze çerez birşey yok sek zütürüyoruz. Ilk 2 tenekede bi gibim olmadı bana. 3. Tenekede hissettirmeye başladı. Gündüz zaten meyve halinde çalıştım 500 kasa kiraz sardım, açtım ve 3 gündür sıçmamıştım . Tüm biraları içtik bitirdik. Kuzen 2 ben 5 extra içtim (beynimi gibeyim) Benim kafa dönüyo kuzen koluma girdi anıra anıra gülüyoruz yannan var gibi. Bi ara kuzen de dengesini kaybetti çalıların içine düştük her yerime diken battı o halde bile gülüyoruz . Gökyüzüne bakıyorum ay 8 çiziyo amk. Zar zor dayımların eve geldik. Kuzen arabada yatalım dedi .( mitsubishi panelvan) girdik arabaya kafamı geriye yasladım gözlerimi yumar yummaz kafam döndü midem bulandı. Arabanın penceresini açtım böğüre böğüre 3 kez kustum. Sarhoşluğun etkisiyle kendimi kaybetmişim artık. Köy evlerinin avlusu olur bilirsiniz. Avluya girdim ne gibime girdiysem. çekyat vardı onun üzerine uzandım . Yine midem bulandı kustum ama aç olduğum için birşey çıkmıyordu . Hayal meyal hatırlıyorum ; sıçmaya diye kalktım avlunun ortasına pantolonumu indirmeden sıçtım. Sıçarken de kusuyodum amk . biraz pantolonuma sıçtıktan sonra pantolonu indirdim avluya sıçmaya devam ettim. ( 2 adım ötede tuvalet var ebesini gibeyim) millet Sarhoşken altına işer, ben sıçtım amk utanıyorum kendimden...

    Sabah olduğunda nasıl olduysa dayımlar kalkmadan sızdığım yerden kalktım elim kolum tak. Hemen elimi yıkadım. sıçtığım yere de baktım kat çıkmışım amk ömrümde o büyüklükte insan taku görmemiştim ama kendim sıçtım. hiç takmadan kuzenin yanına arabaya bindim. Nerdeydin lan dedi avluda sızmışım dedim. dıbına koyim senin dedi güldü bu tabi daha hiçbir şeyden haberi yok. Kalk eve gidelim yatalım birazdan babam arabayla ise gidecek dedi kalktık eve girdik. Yere uzandım üzerime de battaniyeyi çektim. Yengem geldi oğlum yatağa yatsana dedi. Yok yenge altımda pantolon var böyle yatmayım dedim. ( halbuki babamın beni evden kovduğu gün de pantolonla yatmıştım. zütümde tak kurumaya başlamış amk o halde yatağa girer miyim) neyse ben tekrar sızdım uyandığımda saat 11 olmuş. Manita sürüyle mesaj atmış en son gelen mesajın sesine uyandım zaten. Eve baktım kimse yok bu güzel dedim kendi kendime. Girdim bi duş aldım. dıbına kodumun boxerı heryeri vıcık vıcık tak olmuş. zütümün kıllarına yapışmış çıkarana kadar zütüm çıktı. bu sayede takumla züt kıllarıma ağda yapmış oldum ama ilk defa kendimden tiksindim . Kardeşime mesaj attım bana Temiz t shirt, boxer, pantolon ve ayakkabı getir dedim. bu arada durumu öğrenmek için kuzene de mesaj attım. Mesajları aynen yazıyorum :

    ben :kuzen nerdesin evde kimse yok

    kuzen: bahçedeyim

    ben: Tamam kuzen bir daha içen amdullahın dıbına koysunlar :(

    kuzen: bana ne ister iç ister içme seninle bi tak yapılmıyo. evde de fazla bulunmazsan sevinirim yeter amk kendi evine git biraz da.

    ben : Haklısın özür dilerim. Bi daha gelmem size. Tamam benle içilmez amk o konuda haklısın. Ama babam evden gibtir etti diye size sığındım. Sığındığım adam evinden kovuyor. Yaşımız 19 oldu. Unutmam bunu.

    kuzen: ok unutma çıktın mı evden

    ben: çktım.

    Evden çıktıktan sonra sıçtğım taka baktım ama temizlemizlemişler. amk sanki asit sıçmısım gibi yeri abartısız 40 cm kazımışlar. elbiselerimi ayakkabılarımı çöpe attım. olay bu sabah olduğu için henüz bizimkiler öğrenmedi. Öğrenmeleri de geç değil. Bizimkiler öğrendikten sonra olup biteni buraya editlerim . yarra yedim hakkınızı helal edin binler yakında babamdan çocuğum olacak.
    ···
   tümünü göster