1. 51.
    +3 -1
    bi tane fıstık gibi hatun vardı 9. sınıfta 1 yıl hazırlık okumuştum.ben d sınıfındayım o b deydi neyse ben bunu her hatunu kestiğim gibi kesiyorum bacaklar falan 10 numara ama kızın yüzüne bakmaya utanıyorum (öyle salaktım amk).konferans olmuştu işte millet giriyor falan sıkışıklık yok çok serbestti tam giricektim içeri o kız elinde hoşbeş (var ya amk yenen şey hah o işte) alır mısın dedi (küt küt küt küt) en büyük salaklığım burdadır. kız paketi uzattı. bende içinde içinde 1 tane var sanıp hiç açmayla uğraşmayalım diye direk paketi aldım. paketi aldım bir güzel açtım bu arada hoşbeş en küçük paketlerinden. neyse bir güzel açtım aldım son kalan parçayı (kıza teşekkür edip elindeki hoşbeş paketini alıp gitmiştim).tam ağzıma attım bir baktım 1 tane daha var ağzına sıçayım dedim rezil olduk.
    düşünsenize kız size 1 tane almanız için uzatıyor siz paketi alıyorsunuz utanıyorum hala amk =(

    neyse bu rezillikti şimdi salaklığımı anlatayım.

    ulan kız snaa bir şeyler ısmarlamış vermiş.sen en büyük aptallığı yapıp özür bile dilememişin sonradan (utancımdan).insan gidip 2 çay alır kantinden yanına gidip kabalığım için beni affediniz 1 çay içer misiniz özür maayetinde der amkkkkk.

    gençlere sosyal mesajım:

    gençler utanmayın. yukarda yazdığım gibi hataları çıkara dönüştürebilirsiniz. onlarda düşünen, uyuyan,sabah kalkınca ağzı kokan, sıçan,ossuran varlıklardır. utanmayın.
    ···
   tümünü göster