1. 1.
    +4 -2
    okuyun ibret alın binler

    Beyler sınava girdiğim salonda kızın teki sıçtı... Mecazi anlamada değil cidden sıçtı! Daha fizik soru 10daydım insaf be kardeşim!
    Olay şöyle oldu ben soru 10dayım fizikten kızın teki hocam dedi.En önde kapı kenarında oturuyordu herhalde numara 1.Benim dikkat zaten dünden incin hemen o yöne baktım. Kızla adam konuştu böyle kısık sesle. Kızın elleri falan titriyordu dedim herhalde stres oldu. Sonra hocanın izin veremem bizim hakkımızda soruşturma açarlar geri girmen yasak gibi laflarını duydum...
    Fizik soru 13 bitti 14'de geçeceğim... Bir ses... Bildiğin birisi osurdu. Ulan dedim kafaya kaldırdım bir kaç kişi kız bakıyor birisi kıkırdıyor... Sonra bir koku geldi... 14. soruyu boş bıraktım 15'e geçtim Fizik bitti kitapçıklar toplanacak sınıf tak kokuyor. Benim kafa hala kız osurduda koku çıkmıyorda. Bütün camlar açık içerisi esiyor hani... Hoca kitapçı alırken kızın yanında durdu kızda böyle saçma hareketler yok çıkmayacağım kalacağım falan dedi. Artık koku dayanılmaz bi hal aldı. Dedim kız herhalde yer yer salıyor hala.. Arkasındaki çocuk t-shirt ile burnunu kapadı! Kimya sınavı bitti ben bittim.Ösymenin verdiği naneli şekeri kırdım burnuma soktum. hepsini değil ufak parçaları tabi... Biyolojiyi verdiler biyolojim iyidir 15dkda yaptım kontrol bile etmeden verdim kitapçığı çıkıcağım. Hocalar bile kokudan kürsüde durmuyor en arka sıralara geçmişler.Ben tam verirken hocalardan biri kızın arkasındaki çocuğu başka bir yere otutturdu. Normalde bilirsiniz sınav yeri asla değiştirilmez.Ben kitapçığı verdim nüfus cüzdanını aldım çıktım... hatta ilk ben çıktım.Çıkarken kıza baktım sonra gözüm yere takıldı... Kızın paçasından böyle bir ıslaklık... Koşa koşa o binadan çıktım beyler.
    Caps yok maalesef sınava telefon vs sokmak yasak
    Kocaeli Umuttepe Fen Edebiyat Fakültesi (A Blok) Fizik 4.sınıfta okuyan varsa uzun süre orada derse girmesin bence
    ···
   tümünü göster