1. 1.
    0
    sözlükte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan hakaretleri ve onun adına oluşturulan karikatür, caps tarzı şeyleri görüyorum.. elemanın biri balığı büyüsün diye link atıyor, tıkladığımız zaman para kazanacağı linki atıyor, sözlükten siliniyor.. bunların silinmesine karşı değilim.. sadece moderasyonun böyle link atan muallakleri sözlükten silerken Atatürk'e hakaret eden, Atatürk'ü dalga konusu yapıcak fotoğraflar paylaşan huur çocuklarını sözlükte barındırmasına karşıyım.. son 2 gündür atatürk'e sözlükte yapılmayan hakaret kalmadı.. takipteyim, atatürke hakaret eden bütün yazarları süründürücem.. buna bütün incisözlük spot'ta tanık olacak.. sizi süründürmezsem şerefsizim..

    lakin ondan önce

    işini yapmadığınız için hepinizin anasını gibeyim.. serkan incinin , mal adamın, patientianın alayının dıbına koyayım.. size yetkili diyenin de dıbına koyayım.. koskoca sözlükte atatürke küfreden başlıklar sol framede en üst köşede duruyor, görmeme şansınız da yok.. alttan alınacak konular illaki vardır, ama bu o konulardan birisi değil..

    ben kendi adıma gerekeni yapacağım.. bu başlığı görür görmez de beni sözlükten silin.. tekrar söylüyorum, bütün moderatörlerin, yetkililerin dıbına koyayım.. sadece bu konu için değil.. şu gibtiğimin sözlüğünün yaş ortalamasını 15 yaptığınız için.. önünüze geleni sözlüğe aldığınız için.. 1.nesille 6.nesil arasında fark olmasını isterdim.. tek fark prestij, itibar.. sözlükte 4-5 yıldır bulunan ve saygı duyulması gereken yazarların altıncı nesil huur çocuklarından tek farkının nickinin altında birinci nesil yazması olamaz..

    yapacağınız işi gibeyim.. ben gibtirip gidiyorum
    ···
   tümünü göster