1. 276.
    0
    ya 17 yada 18 falandım,

    ozamanlar durumlar kritik. pederle valide bi işletme açtılar kendileri duruyor başlarında tabi bende mecburen orda çalışanım. yaz aylarıydı. gece birinin bekçilik yapması gerekiyordu onu da ben yapıyodum sabahtan akşama kadar orda durmamla birlikte gece de orda uyuyordum beyler. neyse gel zaman git zaman acaip sıkılıyorum artık ortamdan.

    bi akşam evdeym duş aldm falan tv izliyorum nasılda yorgunum anlatamam. pederin kafası güzel işte dedi gitmicekmisin ben off puff yapıyorum içimden. bidaha sordu patladım beyler nihayetinde, yeter artık ya dedim sabahtan akşama kadar ordayım gecede orda kalıyorum gencim ben kanım kaynıyo daraldım artık iyice falan gibi laflar ettim derken peder bana bi uçtu hiç unutmam beyler uçan tokat. korundum öyle ahım şahım bi tokat yemedim ama 4-5kere vurmaya çalışması çok ağırıma gitti.

    sessizce odama geçtim. sinirden elimi ayağımı geçtim skime kadar titriyorum o derece. derkeen sırt çantama 1-2tişört pantolon şort falan aldım. (1saat falan geçmişti.) peder evden çıkmış beni dövdükten sonra ben evde sanıyodum hala neyse çantamı aldm kapıya doğru geldm annem oğlum nereye gidiyosun dedi ağlayarak lan bak yine tüylerim diken diken oldu ızdırabnı skym ben gidiyorum anne dedim nere gidiceksin bırakmam dedi sarıldı falan hüngür hüngür ağlaştık ve evden çıktım.

    bikaç dışarda arkadaşlarda falan kaldım sonra evime döndüm.

    not: pederden yediğim bu dayak dayak değildir. yüzümew bile isabet ettirilmeyen bi tokat atma girişimidir.
    25 yaşında askere gittim izmir yenifoça btr komando taburunda 5ay acemilik yaptım. dayak mayak neymiş yaaa ordaki yediğim dayakları anlatsam cilt olur. kafama iyi sıkmamışım diyorum şimdi düşününce. ha bi de iran hudutta bi karakola gittm dağıtm olarak. 20yaşında benden 2devre üstün bi veletle kavga ettm 22yaşındaki astsubaydan 4-5tane hayvani tokatlar yedim. şöyle bi düşününce en ağırıma giden olay budur.
    ···
   tümünü göster