1. 1.
    +10 -1
    her ne kadar bir sen bir ben bir de vazelin bininin gazabına uğrasa da bu konu oralarda ziyan olmasına gönlüm razı olmadı.
    "içinizde bir tane aklı başında erkek varsa... neys ben başka bişey demek istemiyorum artık" şeklinde entari döşemişti bu bin.ama bu şekilde düşünen sözlük hatunlarının da az olmadığını kabul etmemiz gerek.
    sözüm size sözlük hatunları;
    aklı başında erkeği taşımak her kızın harcı değildir. sıkılırsınız yanlarında çünkü. kaldıramazsınız gösterdikleri ilgiyi, sevgiyi,sadakati. çünkü size ihtiras lazım. erkek alıp başını gidecek siz arkasından dertleniceksiniz ahhlayıp vahlayacaksınız.siz bunları istiyorsunuz. nerede binlik nerede huur cocugu var onların peşinde koşuyorsunuz. sonra da çıkıp "aman canım piyasada adam gibi adam mı var" diye dertleniyorsunuz.siz ilk önce ne istediğinizi bilin, akıllı olun, makul olun ondan sonra isteyin. beyaz atlı prensler de sizin zütünün kalkıklığı yüzünden atlarını gibmek zorunda kalmasın.
    dertliyim bu konuda ve ne zaman muhabbeti açılsa birşeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum. seviyenin de yükseldiğinin farkındayım ama bu seferlik beni mazur görün binler. bugünlük de böyle olsun.

    özet:özet yok binler okuyun hak vereceksiniz.
    ···
   tümünü göster