1. 51.
    +1
    mantıklı düşünün panpalar biz 3.torbadan katılırsak 4.torbadan gelen takımı her türlü giber 3.oluruz
    fener geçemezse ön elemeyi 20m€ cepte. orda uefa ya.

    şu anki kadromuz belli bir seviyeye kadar yeter amk. galatasarayın en sağlam bölgesi defans dany transferi orda derinlik sağladı zaten sabri ile sözleşme yeniledik mi tamamdır orası.

    amk şu melo işi halledilsin artık adama dediler play-off da oynamıcak dediler en baba oyuncumuz oydu.ben şahsen melo nun kalmasından yanayım ne olursa olsun yeni gelen adam selçuk ile uyum sürecine girecek buda sıkıntı olacak melo kalsın amk kısaca

    assaidi yi hiç izlemedim lan.ama fatih hoca diyosa alınır zaten solda emre ve assaidi zütürür işi. assaidi alınırsa riera satılmalı binler maddi yönden büyük külfet huur çocuğu

    sağ tarafa transfer şart gençler engirn baytar oranın adamı değil ama zütürdü geçen sene.ama şöyle bişey olabilir. semih-dany stoper ujfa sağ bek eboue sağ açık oynayabilir. geçen sezon başında denendi bu taktik. hazırlık maçlarında oldukça etkiliydik.ama bu şampiyonlar liginde olmaz heralde. sağa alınabilecek ene iyi isim kalou olur bu arada henüz yaşıda geçmemişken verelim 3m€ alalım amk bu adam iş yapar.

    forvette baros satılmalı binler adam öldü artık. elmanderin yanına sağlam bi forvet şart ama bu demba ba olur forlan olur dzeko olur bilemem umut ve necati lig için alternatifler. sanırım fatih hocam şampiyonlar liginde oynayacak bi forvet arıyor yoksa bu forvet hattı ligde yeter bence.

    başkana gelince.bu adam galatasaray için büyük şans beyler adam yöneticilikten anlıyor olm. borç ödüyor adam.tek hatası tarih vermek onu da anlamıştır diye düşüyorum.

    yeni sezonda şampiyonlar ligine renk katarız lan şu stad konusu da halledilsin bi
    ···
   tümünü göster