1. 76.
    +2
    kardeşim ilk önce çevdendeki en anlaşabildiğin kızlarla konuşamıyorsan mutlaka konuşmalısın yoksa açılamazsın daha sonra kezbanlardan çekinme 1.50 kıllı maymunlar onlar korkma karşısında dik dur göz göze gelince aşşaglıyıcı şekilde bak sonra gözlerini kaçırır bidaha bakıcakdır yüzde 90 o zaman bakma ona yerede bakma o zaman senin utangaç olmadıgını anlar ve zütünde oynatamaz.
    sosyal ol. en azından vakit öldürcek şeyler yap spora git yüzmeye baskete felan.
    facede çok online gezme kardeşim.
    eger tipin iyi değilse şeklini göster kendini en iyi hissediğin şekilde giyin o şekilde git gideceğin yere korkma onlar da insan hatta kolum kadar sıçıyorlar panpa.
    insanlar arasında çok gereksiz espiriler yapma.
    kızlarla konuşcagımı bilmiyorsun diyorsun onun için özgüvenin olması lazım konuşsan nolcak canını almıyacak ya amk kezbanı birşey sorar gibi yap 1-2 kelime et sonra o da konuşmaya başlar.
    iyi görünmeye bak.. git gide 1-2 kızla aran iyice güzelleşir onuda bağlarsın artk sinemeya felan zütür anlar sonra işi pişirirsun çatır çatır gibersin.

    not : parfüm den etkilenmeyi felan bırakman lazım bu arada onlar sapıklıga girer kardeşim onlarda içden yanıyor ama belli etmiyor sende etme

    edit : daha uplama lan yazdım daha git okey felna oyna facede 2 kız gelir masaya konuşursun harbi bende öyle yapıyom
    ···
   tümünü göster