1. 276.
    +1
    adam ilahtı beyler. sesi, piyano çalışı, sahnesi, kıyafetleri, tavırları her şeyiyle orijinaldi. yaptığı müziklere dil uzatan ebesininkini görsün zaten. freddie külliyatımdan biraz bilgi vereyim size binler.

    bu tanrısal varlık, ilk başta sesini tanıyamıyodu, paso falsetto, scream falan kullanıyodu. ilerleyen zamanlarda baktı ki er sesini de gayet çıkarabiliyor. bir harmanladı ki bunları al sana f5'e de çıkan f2'ye de inen bir ses. aslında 3.5 oktavmış sesi ama tam bilmiyorum. yazdığı şarkılara gelince, söylicek söz bulamıyorum. bohemian rhapsody i hepiniz bilirsiniz, peki my fairy king i bilir misiniz binler? dinleyin... bi dinleyin adam o kadar yazmış, çalışmış. bir de çok mütevazı bir insandı kendisi, dişlerinden utandığı için üst dudağını hep sabit tutardı, dilinden "darling" düşmezdi. müzik aletlerini de çok güzel çalardı bin. piyano çalarken sol eline bak bak dur. mikrofon tutuşuna kurban zaten.

    ve buraya da yazayım. aklınıza, adamın yaptığı müzikten önce cinsel kimliği gelen ipneler, bu lafım size; topunuzun anasını gibeyim.

    p.s. bieber'ın dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster