1. 1.
    +19 -7
    penis yok bir kere hayata 1-0 yenik başlıyor.

    erkek sokmak istemezse - zor bir şey genelde sokarız ama olsun - sokmaz ve zevkten mahrum kalır.

    genelde 40 tan sonra çocuk yapamaz bu yüzden üniversitenin ortalarından sonra abaza , iğrenç suratlı , leş kokulu erkeklerle bile çıkmaya başlar - çoğu güzel kızımızın bu yüzden hayatı kararmıştır -

    adetliyse o gün yarra yer , etrafındakilere de yedirir.

    güçlü değil , tarihte hep ikinci plandadır. bu modern dünya da biz erkekler istesek yine dayak atarız yani. karşılık veremezsiniz. tokadı basarım kalırsın ağlarsın salya sümük.

    giberim seni 9 ay velet taşırsın , gibilirken , doğururken acı çekersin. çocuğu emzirirsin. ama ben yine gibip boşalırım. bütün zevki ben alırım. sen sadece yarra yersin.

    memeleri hep sorundur. sütyeni , tamponu oksijen gibi kullanır.

    kıllıysa sorun olur. kıllarını temizlemeye uğraşır. depresyona bile girebilir.

    yobazların arasındaysa zaten inekten farkı yoktur.

    bazı inanışlar da sünnet bile edilir. kukunun neresini kesiyolar aq zaten hiç anlamam. eski çağlarda kız çocuğu gömüyolarmış zaten.

    savaşta askere gitmez ama erkekleri savaşı kaybederse yarra yer. önce tecavüz edilir sonra gebertilir.

    otobüste , minibüste , evde , sokakta , arabada - nefes aldığı her yerde - tecavüze uğrama tehlikesi var. sapığın nerede rastgeleceği belli olmaz.

    meme kanseri var , kemik erimesi var , kist var var oğlu var.

    erkeklerden kesinlikle ve kesinlikle daha aptaldır. eğer zeki olsaydı binlerce yıl köle gibi yaşamazdı. kafasını kullanır erkeğin gücünü alt edecek bir şeyler yapardı. insanın kendisinden fiziki olarak daha güçlü canlılarla kolayca başa çıkabilmesi gibi.

    bir şeye uzun süre odaklanamazlar. kapasiteleri el vermez. yüz bin tane saçma sapan şey düşünüp dururlar. bir kademe ilerleyemezler.

    bu salaklıkları bilime , sanata her bi taka yansımıştır. madam curie den başka bilim kadını hatırlamıyorum. ona da kocası yardım etti sağolsun. neredeyse bütün icatlar erkeklerin elinden çıkmıştır.

    popülist kültürde kadın sanatçılar huur imajı çizmezse başarılı olamaz. çoğu da huurdur zaten. bu sıfatlarıyla bir yere gelirler.

    aşk , romantizm , osuruk gibi şeyleri çok önemli zannederler. halbuki erkek amdan başka - yani amacından başka - hiçbir şey düşünmez. bir avcı gibi hedefine odaklanır ve onu elde eder.

    montaizm hariç kadın peygamber yok aq. kadın tanrı bir elin parmaklarını geçmez.

    sanal ortamda kendilerini bi tak zannederler. incide de yaptıkları gibi teşhircilikten öteye gidemezler.

    para için gezegeni bile satabilirler.

    özet : iyiki erkeğim , iyiki heterociksüelim.

    bir sonraki yazı dizisinde erkeklerin avantajlarını anlatacağım binler.
    ···
   tümünü göster