1. 1.
    +4 -1
    açtım beyler.

    herkesin bir sevdiği var beyler bu aşikar. ya platonik ya ayrıldığı halde hala sevenler var.
    yanlız kalmaya korkan insanlarız. iki çeşit insan var bir çatur çutur cular bir de sevenler. çatur çuturcular zaten bellidir tiplerinden.

    gelelim sevenlere...
    onlar ciksten korkanlardır sevdiğiyle öpüşürken bile hayvanlaşmayan insanlardır. kendilerine bakan insanlardır bu yönü çatur çuturcularada benzer.

    platonik ve sevenler hakkında yazacağım biraz.
    onlardan biride benim, severken ayrılan tayfadanım.
    aşk hikayemi anlatsam güler geçersiniz. 4 sene çıktım ayrılmalı barışmalı 4 sene bazı şeyleri anlayamazsınız severken duygularınız buna engel olur. kısaca anlatayım nasıl bıraktığımı o kızı daha 3 gün önce bir daha mesaj atmamasını istedim çünkü kullanıldığımı anladım şöyle ki beyler.

    mesaj hattı .
    bir şey sorabilirmiyim bende buyur dedim , modemin şifresi nasıl değiştiriliyor dedi çok uzun şuan işim var iyi geceler dedim rahatsız ettim kbakma dedi bende önemli değil dedim konu kapandı.

    anladım beyler bu karılar ne bizle ne bizsiz yapabiliyorlar. kendilerini böyle saçma sapan şeylerle hatırlatıyorlar.
    onlardan nası vaz geçeceğinizi söylüyorum.

    kendinize kitap alın kitap okuyun. sigara içiyorsanız ala canınız istediği zaman sigara için.
    aklınıza gelmemesi için onu gördüğünüz yerlere gitmeyin. duygusal her melodiden sakının.
    hem cinslerinizle takılın her akşam tavla atmaya çıkın ya da bir iş bulun öküz gibi yorulun eve gidince direk yatın o aklınıza bile gelmeyecek.

    ve en önemlisi beyler...
    ona mesaj atın küfür içermesin gibtir git hayatımdan bile demeyin kibarca bir mesaj atın...
    içinizden ne geliyorsa yazın ama sonuna sakın seni seviyorumu eklemeyin sayfalarca saçmalayın yetmezse ikinci mesajı yazın ama sevgi cümlelerinden bir tanesini bile kullanmayın eğer cevap gelirse ne ala size ne kadar değer verdiğini anlarsınız eğer gelmezse de beyler 'hayatımın dönüm noktası olduğun için teşekkür ediyorum, hayatımı gibtiğin içinde sen olmasan bu kadar olgunlaşamazdım kendimi daha iyi hissediyorum iyiki varsın ' deyin beyler yediremiyorlar onu terk ettiğinize kapılarında köpek gibi dolanmayışınıza tahammül edemiyorlar deneyin sonrası zaten abazalıktan düz duvara tırmanmayacaksınız bu olgulardan ders çıkartıp çatur çuturcu olacaksınız kolay gelsin panpalarım

    edit: özet felan yok panpalarım okuyun
    ···
   tümünü göster