1. 101.
    +2
    panpa şimdi adam akıllı gel konuşalım şurada.
    ben bir kız olsam bu başlığı okuduğum zaman, " şu dengesini gibtiğimin mallarına bak" derdim.
    ama belli ki pek değerli amlı arkadaşlarım böyle çırpınan abazaları görünce, " oyşşş, hepsi bizim için! bizim!" diye havalara giriyolar. bide amk onların içinde asosyal böyle amı leş kokan ayı amlı arkadaşlar da var. ıyy. hay amk diyorum sadece.

    evet, amlı olabilirsiniz ama hepimiz insanız. biyolojik olarak siz bize, biz de size bağlıyız. niye biz sizin peşinizden koşuyoruz? adam roman yazmış amk şuraya bak. kız tavlama sanatıymış. herkesin zevki bir mi amk.
    neyse, biz niye kızların peşinden koşuyoruz? sorusunu kendime sormaktan acayip çekinsem de, bu konular üzerine oldukça düşünmüş ehli birisi olarak diyebilirim ki, "kız tavlama sanatı" diye bir gibim olamaz, olduğunu iddia eden gib kafalıdır.
    bir kızı tavlayacaksınız diye 50 tane şekle giriyorsunuz, sonunda sizin gerçek karakterinizden eser kalmamış. sonra evlenince efendime söylim, " nuri sen bu aralar çok öküz oldun ya, girişlerinde hiç esneklik kalmadı!" muhabbeti dönüyor.

    bırakın bu ayakları beyler. doğal olun, insan gibi giyinin, öyle her an düğüne gidiyomuş gibi giyinmeyin.
    konuşmalarınızı düzeltin. bu kadar. kibar değilseniz kibar olmayın. hayvansanız hayvan kalın sonra kadınlar şiddet görüyor evlenince. umursamıyorsanız, umursuyormuş gibi davranmayın. kıyafeti hakkında yorum yapamıyosanız yapmayın. çirkinse çirkin deyin. ne bu kadınları mutlu etme çabası amk. bırakın dıbını gibtiklerimi. biraz da onlar bizi mutlu etsin amk
    ···
   tümünü göster