1. 76.
    0
    @1 kimin cehenneme gideceğine sen karar veremezsin buna sadace Allah karar verir bunu 2 milyar hristiyan var hepsi cehennememi gitcek dediğin için sölüyorum ayrıca adam hristiyandır ama günah işlemiyodur sürekli hayır yapıyodur Allah onu cennete alır belki nerden bilebilirsin ki? sonuçta Allah'ın merhameti çoktur.

    Ayrıca ateistlerin çoğu Allah'ı göremiyorsunuz neden inanıyorsunuz tezini savunuyor, evet Allah'ı göremiyoruz çünkü o hepimizden üstün bir valık onun 5duyu organıda kimsenin erişemiceği kadar büyük olduğu için onun bilgisinin sonsuz olduğu için çünkü insanların algılayamadı sonsuzluk kavrdıbını o yüce bilgisiyle yaratmıştır.

    Son olarak şunu söleyeyim bir peygamber(adını unuttum) Allah'a nolur yarabbi bana yüzünü göster diyor Allah ise sana yüzümü gösterirsem oracıkta mahvolursun ölürsün demiş peygamber ısrar etmiş ve Allah'ta şu yakınındaki dağa bak demiş peygamber dağa bakmış ve bi anda dağ yıkılmış Allah ise peygambere o dağa yüzümü gösterdi dayanamadıda sen mi dayanacaksın der?

    özet: Allah tüm canlılardan üstün varlıktır bizim 5 duyu organımızda bunu algılayamaz ki bu onun büyüklüğünden ve tek olmasındandır.
    ···
   tümünü göster