1. 101.
    0
    @1 gerçekten el sallama mevzusunu sen espri mi sanıyorsun? cidden bunun komik bulunduğunu mu düşünüyorsun?

    aklında bulunsun da sonra başka yerlerde bilmediğin bir tak hakkında züt gibi kalma diye açıklama getiriyorum şu an.
    bak gerizekalıcığım. bu dizide 'ismail abi' diye bir karakter var ki böyle bir adamın yaşamıyor olması bizi derinden etkiler ve biz hepimiz öyle bir dosta ihtiyaç duyarız mesela. senin gibi gibkafalılar bunu anlayamayabilir. neyse o el sallama mevzusu ismail abi dediğimiz karakterin babasının ölüm döşeğinde kendisini başkalarına evlatlık verirken 'ben gemiye uzaklara gideceğim sen bana el salla o gemiyle geleceğim' gibi bir cümlesiyloe başlamış bir olaydır. ve o el sallama olayı bir umut, bekleyiş, kalakalmaktır.

    renkli kıyafetlerin sebebi ise annesinin çocukken evi terketmesi üzerine bir gün babasına 'neden terketti' sorusuna cevap olarak 'daha renkli bir hayat istediği için' yanıtını alınca annesinin renkli bir hayat görünümü vermeye kıyafetlerinden başlayarak belki gelir umudunu yansıtır.

    yani sevgili gerzek sizin üstünkörü baktığınız kadar taktan değil gayet içten, gizli mesajları olan, seyirciye bulmasını istediği sorular doğuran bir dizidir. ayrıca fazlasıyla dobradır. sosyal konulara gönderdiği mesajlarla baştacıdır.

    leyla ile mecnun giber. sen git pis yedili falan izle.

    ama ben diyorum abiciğim beyin olarak +18 olmayanlar izlemesin diye. koyacaklar başında uyarıyı gibltir olup gidecek anlamayanlar işte.
    ···
   tümünü göster