1. 101.
    0
    Yani diyorsun ki, biz gibimizin keyfine bakalım, gerisini gibmişim dıbına koyayım. Sen tavlamaları için söylüyonda, evlilik de tavlamayla(sizin deyiminiz) olmuyor mu..
    açıkça söyleyeyim, kız tavlama sanatı diye bir şey yoktur. embesil gib kafalı amlı nesli vardır, o kadar.
    herkes kendi olsun, türlü türlü taklalar atmayın. mesajım bu. doğal olun yani.
    rahat değiliz erkek milleti olarak. "beni beğenecek mi, giyimim nasıl, yok öyle yok şöyle yok böyle acaba nelerden hoşlanır." bunlar yapmacık şeyler. öküzsen öküz kal. benliğini niçin inkâr ediyorsun?

    ama kız öyle mi? " bakalım nasıl birisi. hmm, gibi biraz küçük gibi duruyor ama olsun, kibar çocuğa benziyor" bazıları da "nasıl taklalar açacak acaba benim için " diye bakıyor. gibişe çok meraklıysanız kerane sayısı bile kadınlara sahip çıkma derneklerinden daha fazla.
    insan ilişkilerinin doğası hakkında gerçeklik; her insanın ilişkisini kendi dna sına uygun kişilerle geliştirebilmesidir. dna dan kasıt, karakteri vs.

    özetine cevabım da; ben herkes olduğu gibi olsun diyorum.
    sporsa spor. sağlık için yapmıyorsanız, hiç yapmayın. niyet de sonuç kadar önemlidir diyorum. hale bak, kız tavlayacam diye bin bir takla atıyosunuz. hiç mi utanmıyorsunuz amk ben kendimi nasıl böyle bir duruma sokarım diye.

    son bir örnekle kapatayım mevzuyu;

    türkiyede kotalı internet kullanımı çok olduğundan dolayı, sınırsız internet çok pahalıydı.
    şimdi ise, varoşlar internetten indirme yapmıyor diye, indirme yapanın hakları adil kullanım safsatasıyla kısıtlanıyor.

    daha da yazmıyorum amk, işim gücüm var.
    ···
   tümünü göster