1. 151.
    0
    abi bu mesele kaçan kovalanır vesaire, klişe cümlelerin çözebiliceği bi durum yok ortada yani,

    panpa sesime kulak ver, senin yaşadıklarını uzatmalı olarak 3 sene yaşadım, farklı olarak ben kızla çıkmıştım ama şöyle bi durum var ki; bi yandan mutlusun olduğunda yani sevgili olduğunuzda ama sonrasında paranoyaya bağlıyosun geçmişi düşünüp , acaba gerçekten seviyomu diye düşünüyosun kafaları yiyosun bazen, unutamıyosun biliyorum, anlıyorum seni panpa, ama hiç bir faydası yok bazı şeyleri zorlamamak lazım. 3 sene boyunca yaklaşık 7-8 kere ayrılıp barıştık her seferinde insan bi umut bu sefer değişir diyor, ancak evdeki hesap uymuyo çarşıya. Arada aklıma gelir yine ara ara, devam etseydi iyi olurdu diyorum ama bi yerden sonra üzülmüyosun, hayat dostum işte bazı şeylerin için sen kıçını parçala faydası yok.

    Şu an düşün mesela, herşey tamam çıkıyosunuz sevgilin vs oldu bu kız , sonra sürekli o bana niye öyle yapmıştı niye o gece öyle oldu diye takıcaksın kafaya muhtemelen. çünkü hiç emin olamıyacaksın şu an sana gelip seni seviyorum dese bile.

    Demem o ki, takma diyemem sana unutamazsın bilirim ancak kafanı başka şeylere ver. Kariyerine ver, git kulüp işlerini falan kovala, kodamanlarla tanış, kariyerinle alakalı şeyler yap. Emin ol ki o kız mutluluğun anahtarı değil panpa

    Cümlelerimden muhtemelen bunu zütümden sallayarak yazmadığımı farketmişsindir heralde. Yaklaşık 1 senedir sevgilim yok en son onunlaydım işte, sonra bi kaç girişimim oldu tabi ama kendimde pek özgüven bulamıyorum şimdilik. Sevgilisiz, aşksız , duygsuz çok mu mutlusun dersen değilim , ama itin zütünde de değilim yani. insan bazen istemiyor değil sarılıp yatıcak birisi, ne biliyim sabah kalkınca sana kahvaltı hazırlıycak falan o filmlerden fırlama sahneler yaşamak falan. istemiyor değilim ama
    kafamda saplantı haline getirdiğim biriyle olmucaktı olmadıda bitti. Şu an kafamı kariyerime verdim tırmalıyorum işte aynı yaştayız zaten. bence zaman kaybetme kendine hayatının merkezine koyabilicek başka bişey bul. Emin ol şimdi olduğundan kat ve kat daha mutlu olursun.

    Özet: Yok özet falan zaten adama cevap olarak yazdım. Saygılar
    ···
   tümünü göster