1. 1.
    0
    Neden Yazıldığı Bilinmeyen Yazı-3
    8 Temmuz 2012 Pazar, 20:41 · tarihinde Mad Scientist tarafından eklendi
    Sevgili günlük...

    iki gündür yazamadım sana kusuruma bakma. Malum şu KPSS denilen sınava girdim. Gerçi ben mi KPSS’ye girdim yoksa KPSS mi bana girdi ciddi şüphelerim var. Neyse, 3. gün oldu ve hâlâ yazıyor olmamdan yola çıkarak seninle ciddi bir mesafe kat ettiğimiz sonucuna varabiliriz. Bilmem bu konuda senin düşüncen nedir ama nasıl olsa dile getiremeyeceğin için pek de şeyimde değil bu mevzu (Not: Sana karşı kırıcı davranıyorum sanırım. Ama sonuç olarak bana karşılık veremediğin için vermiş olduğum rahatsızlık umrumda bile değil)

    Kadınlar üzerine artık eskisi kadar kafa yormasam mı diye düşünüyorum. Nasıl olsa özlerini keşfettiğim hatta ve hatta deşifre ettiğim için kendime yeni arayışlar edinmeye başladım günlük. Şu aralar araştırma-tarih takılıyorum. Bakalım ne olacak (Not: Bazen koy g.tüne rahvan yürüsün diyorum ama sanki rahvan bize koyuyor!).

    Türkiye’de yaşamak nedir bilir misin sen günlük? Dünya’nın en güzel jeopolitik konumunda olmak ancak emperyalistlerin kuklası olmak, ideallerinin peşinden koşarken sistemin kölesi olmak, ABD-Massachusetts’de yaşamayı düşlemek zorunda kalmak ve daha niceleri; 1938’den beridir ihanete maruz kalmak... Bugün cidden doluyum (Not: Her güne aynı şekilde başlamak çok sıkıcı).

    insanları anlamakta da güçlük çekiyorum sık sık. Sanki insan denilen şey ironi üzerine kurulmuş. Mesela birine “Seni çok seviyorum” diyoruz. Sonra o çıkıp gidiyor hayatımızdan, başkasına aynı lafı diyoruz. Ne kadar yalama bir türüz lan (Not: Bugün Kipa’dan bir kurabiye aldım berbat çıktı)?

    Rahatlık nedir sence günlük? Önüne gelene gibtir çekmek mi yoksa hiçbir şeyi umursamayıp önüne bakmak mı? Bence rahatlık 5.1 kulaklığını takıp ışıkları kapatıp, Play-Station koltuğunda Shawshank Redemption filmini bilmem kaçıncı kez izlemek ve bu arada telefonu kapatmaktır rafik (Not: Bugün biraz ciddi takıldım kusura bakma. Bir de sorduğum soruları geri alıyorum nasıl olsa yanıt veremeyeceksin!). Bir de subliminal bir mesaj iletiyorum senin aracılığınla. Saygılarımla...

    Mad Scientist
    08.07.2012
    ···
   tümünü göster