1. 1.
    +84 -5
    sonra gidip kendime bir kupa neskafe hazırlıyorum neskafemi yudumlarken 7.45 e kadar haberlere bakıyorum.
    7.45 te kendime omlet yapıp çayla birlikte yiyorum.
    8.15 gibi bilgisayarı açıyorum. 9 a kadar arka planda ntvsporun sesiyle sözlükte takılıp güncel olayları takip ediyorum.
    9 da pes 2012 yi açıyorum. become a legend moduma açıp 11 e kadar 5 dakıkalık maç yapıyorum.
    11 de bilgisayarı kapatıp terasıma çıkıyor(siz buna çatı diyebilirsiniz çünkü çatı) mayomu giyip 12.30 a kadar güneşlenerek kitabımı okuyorum ( kitabım bu : http://a2.sphotos.ak.fbcd...40275001_1695369031_n.jpg )
    12.30 da duşa girip üstümdeki güneş kremlerini temizledikten sonra bir posta osbir çekiyorum ( bunu zevk için değil rahatlamak ve beynim sürekli am züt memeyle meşgul olmasın diye yapıyorum)
    13.00 gibi duştan çıkıp 10 dakika içinde giyinip gazetede iş ilanlarına bakıyorum ( iş bulacağımdan değil , en azından içim rahatlasın diye ) 13.30 gibi telefonu elime alıp dürümcüyü arıyor 1 dürüm 1 ayran söylüyorum ve bu gün ilk defa insan sesi duymanın rahatlığıyla açıp doktorları izliyor ve kendimi ünlü bir doktormuş gibi hissediyor hayallere dalıyorum kiiii ta kapının zili duyulana kadar.
    her ne kadar gelenin dürümcü oldugundan emin olsamda içimde arkadaşım olacagına dair bir umutla kapıyı açıyorum. dürümü alıyorum ayranla birlikte mideye indirdikten sonra saate bakıyorum 14.05 uyku saatim başlayalı 5 dakika olmuş.
    sabahları erken kalktığımdan gün içinde bir kaç saat kestirmem gerekiyor yoksa akşam erkenden sızıyorum. televizyonu kapatıp geceliklerimi giyip yatağıma giriyor 14.20 gibi uykuya dalıyorum 16.00 da otomatik uyanıyorum çünkü alt komşunun yaz okulundan gelen çocugunun servisi her gün 4 te çocugu getirdim gelin alın diye kornaya basıyor ve annesi gelip çocugu karşıdan karşıya geçiriyor.bende elimi yüzümü yıkayıp bilgisayarı açıyorum. bir yarım saat film arıyorum 16.30 benim film saatim. her ne kadar asosyal olsamda gördüğünüz gibi kitabımı okuyorum filmimi izliyorum. şuana kadar 46 tane kitap okuyup 500 den fazla film seyrettim. her neyse
    saat 7 ye doğru film bitiyor bir kaç dakika filmi düşünüp kafamda özet geçtikten sonra yönetmeni tebrik ediyor ve girip ekşi sözlüğe yönetmenin adını yazıyor ve eleştiriyorum iyiyse iyi kötüyse kötü. filmde dikkat çeken oyuncu varsa hemen onunda adını öğrenip ekşi sözlüğe tanımımı yapıyorm. sonra açıyorum star tv de ana haberi. stardan başka yerde ana haber izlemem çünkü starın spikeri nazlı öztarhana aşığım. ne olmuş ne bitmiş öğrendikten sonra bakkala inip çekirdek ve cappy pulpy portakal alıyorum. portakal suyu yarın kahvaltı için. sonra 8 de açıyorum güzel bir dizi ne işte o gün ne varsa alıyorum çekirdeğimi çayımı 11 e kadar izliyorum 11 de tvyi bırakıyorum. ilk defa karşıma 3 seçenek çıkıyor

    1 - o gün yorgunsam yatağın yolunu tutuyorum
    2 - canım gülmek istiyorsa açıyorum sözlükte takılıyorum
    3 - canım oyun istiyorsa açıyorum cs 1.6 oyunyoneticisi takıyorum miki jailreak serverında komut veriyorum. çıkacagım zamanda bütün t leri sebepsiz yere vurup fişi çekiyorum ve yatıyorum.

    ertesi gün ne yaptıgımı bilmek istiyosan bu entry yi baştan oku

    bunu buraya neden yazdım bilmiyorum hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster