1. 1.
    +3 -1
    burda anlatalım nasıl dayak yedik.ben başlıyorum.
    şu ana kadar sevdiğim kızla hiç çıkma şansım olmadı. kaç kere teklif ettim. hepsinde geri çevirdi. anlatıcam esaslı şekilde dayak yedim.

    kız çok popüler etrafında çok fazla erkek var.ben kıza teklif etmiştim kız beni geri çevirmişti heralde sıkıldı benden sonra kız bi nevi şikayet etmiş beni erkek arkadaşlarına benim de öyle pek arkam yok yani kendi kendime takılırım abim vs. yok yani.
    stadyum var burda her zaman açık bende burda oturmayı çok severim oturdum cips, kola vs. takılıyorum.bi baktım stadın kapısından 7 kişi geliyo dedim heralde top filan oynucayacaklar. yanıma doğru gelmeye başladılar ben istifimi bozmadım oturmaya devam ettim. sonra yanıma gelip 'sen kimsin lan ... 'ye sarkıntılık yapıyosun dedi. sinirlendim bu huur çocuğuna bi yumruk vurdum çocuk yere düştü. ardından kalan 6 kişi bana girişip yerde bi güzel iflahımı gibine kadar dövdüler. vurduğum çocuğun burnu kırılmış bu arada sonradan öğrendim. benim yüzüm, kollar ve karnımın etrafı morarmıştı.
    bu olaydan sonra fotoğraflarımı çekip kıza yolladım kız'üzgünüm ben sadece uyarın demiştim vs. bişeyler zırvaladı. bende bundan cesaret alıp yarın karşısına çıktım yine teklif ettim yine geri çevirdi.

    özet:okuyun panpalar sizin varsa sizde yazın.
    ···
   tümünü göster