1. 1.
    +15 -12
    Arkadaşlar yaklaşık 2. yılıma gireceğim incide. Sayısız gibertmelere katıldım bir çok eğlenceli dakika geçirdim sözlükte. bir linke tıklayıp saatlerce güldüğümü bilirim. Yemin ediyorum bu sözlükte bir sürü deha arkadaş var. zehir gibi zekaya sahip insanlar.bazen öyle gibişler görüyorumki o entryleri yazan insanların sözlükte ne işi var gitsin uçan araba falan icat etsin diye düşünüyorum.. herşey iyi güzel hoş vakit geçiriyoruz kısaca ama Geçenlerde yaşadığım ibretlik bir olay beni düşündürdü.
    çevremde çoğu konu hakkında bilgim olması ile tanınırım. Sıradışı hobilerim var mesela. yaşım 18 olmasına rağmen dedemin gençliğindeki müzikleri dinlerim mesela.. Gülden Karaböcek - Kamuran Akkor falan
    hatta pikabım var plak kolleksiyonum falan var. Rap dışında her tür şarkı hakkındada bilgim var Jazz falan.. neyse kültürlü bir binim kısaca.
    ama bir adamla tanıştım. Adam bakkalcı. bizde rakı almaya girmiştik hatta içeriye kuzenimle birlikte. sonra baktım içerde çalan müzik çook klagib nostaljik bir eser. Bilen bilir, ilhan irem- Çocuk gözler..
    hemen ilgimi çekti ve sordum, abi hayırdır bu müzik falan ? oda hemen başladı işte Seviyorum bu tür şarkıları harikulade oluyorlar falan dedi. Bir anda Top gibi yaklaştım adama ne diyor bu dıbına koyduğumun liselisi falan dedim içimden hatta. Harikulade falan ? neyse sohbet etmeye başladık adam birşeyler diyor bir konular açıyor anlatamam size konuştukça konuşuyoruz falan Adam rakıyı dolaba koy dedi koydum paramı geri verdi kendisi rakı açtı bize Tekirdağ yaş üzüm rakısı hatta. Konuşuyoruz geyikler falan. Adamın her konuda bilgisi var Resmen eziyor beni .Ama işte hoş karşılıyor hmm öylemiymiş ? şeklinde şaşkınlıklarımı. En sonunda bilgisayarına kafamı eğip gösterdiği klibi izleyince Ekşisözlüğün açık olduğunu fark ettim ve sordum yazarmısın ? diye evet dedi. inciciyim bende dedim. Adam inciyede giriyorum evet ama sadece gülmek için.. dedi. nasıl yani dedim, birşeyler öğrenmek istediğimde güzel şeyler görmek istediğimde ekşiye girerim gülmek istediğimde ise inciye. dedi.
    ve hala o adamla muhabbet ediyoruz. her geçişimde yanına uğrayıp bir ton şey öğrenip çıkıyorum bakkaldan.

    http://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g
    http://www.youtube.com/watch?v=c1_Qn_rgSrs

    bakın şu linkteki karıyı önermişti bana dinle hoştur falan diye 1 kere dinledim tüm çevreme dinlettim ve her gün uyumadan önce en az 10 kere dinlemiş oluyorum gerçekten çok güzel.
    hatta adamın bana önerdiği her şey çok güzel.
    niye bunları buraya yazdım onuda bilmiyorum ama işte öyle.
    huur çocuğu diyeceksiniz biliyorum ama geçenlerde ekşiye girdim. ve 1-2 başlık okudum. Alışkanlık olmadığındanmıdır bilmiyorum çok kasıntı geldi ortam. ama cidden kararlıyım arada girip birşeyler okucam.

    hadi eksileyin beni, küfür edin.. Anca bu oluyor zaten incide alıştık.
    ···
   tümünü göster