1. 76.
    0
    Lise yılları pislik bi muhitte pislik bir liseye gidiyorum. Okula doğru giden bi otobüs var ama allah a emanet iki haftada bir geçiyor. çoğunlukla bi 300 400 metre yol yürüyüp öyle varıyorum okula. Orta okuldayken binin tekiydim herkesi biçer döverdim, öyle bi liseye geldim süt kesildim amk hele çift dikişliler adamlar tam reis. Acemilik yılını atlattık çift dikişli reisler gibtir oldu atıldı okuldan lise 3 ler staj mtaj okula uğradıkları yok. Abov bir havalar tam böyle pisliğin tekiyiz rıza baba.

    Öyle hava bi milyon yaka bağır açık tek bi defter elde okula doğru yürüyorum. yolun yarısından çoğu bitmiş yanımdan hızlı bi şekilde araba geçti. Yavaş amuha avradını gibtiğim tarzı karışık bir küfür salladım arkasından. Zank dedi durdu dıbına koyduğum arabasından şöfor hariç 5 kişi çıktı apaçi kürt arap laz her etnik kökenden birileri var. Ulan kaçsam nereye kaçıyon amk bin kiloyum. Yavaş adımlarla hiçbişey olmamış gibi yoluma devam ediyorum, adamlar indi arabadan öyle durdu bana bakıyor. Lan şimdiki aklım olsa herif silah çeker bıçak çeker ne gerek var amk abi pardon der geçerim ama dediğim gibi atarlıyız. zütüm üç buçuk atıyor çaktırmadan ama hiç geri vites yapmadan "birader çoluk çocuk geçiyor hızlı gidilir mi burdan " tarzı böyle acıtasyon kendim için değil insanları düşünüyorum tarzı çıkış yaptım. içlerinden biri yürü baba gidelim tarzı bişeyler dedi amaa aralarında yavşak bir huur evladı var iş tatlıya bağlayıp geçip gidecekken geldi artisliğin kime lan amuhakoyuamcaxujsadj bişeyler dedi herifle burun buruna geldik. Lan bi girişse orda 5 i birden dalacak hayatımı giber atarlar. Hiç ses etmeden durdum öyle diğer elemanlarda yaklaşmaya başladı, aha dedim sıçtık. Tam o sırada müdür yardımcısı geçiyormuş arabayla( kendisi dayaktan sorumlu müdür yardımcısı). Amk okulunda bir dayak vardı of tekme tokat öyle kulak çekme azarlama yok direkt pat küt girişiyorlardı. E haklı adamlar başka türlü başa çıkılamaz. Herneyse bu arkamda durmuş inmiş geliyor ben görmedim bunu arkamdan bi ses geldi " dağılın gidin lan keserim biçerim bilmem ne diye". Aha dedim ben bunların arkadaşları yoldan geçiyordu gördüler belamı komple gibecekler. Önümdeki grup geri geri çekildi bişey yok hocam bilmem ne deyip uzaklaştılar bindiler arabaya gittiler. Noluyor lan demeden tuttu kolumdan arabaya bindirdi hoca. Hiç unutmuyorum oğlum dedi delikanlılık bu mu dedi iti var uğursuzu var delikanlılık adam gibi okulunu bitirip çalışıp aile kurmaktır falan fistan babacan tavırla bişeyler söyledi. indim okulda iki dakika sonra ceketin nerde lan diye arkamdan kovalıyordu.

    Neyse buradan çıkarılması gereken ders tamam delikanlısınız kanınız kaynıyor ama devir değişti herşey bi metal parçasına bakıyor pat diye çeker vurur yazık edersin kendine. Hiç gerek yok okuyun adam gibi atarlılığınız klavyede kalsın.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster