1. 76.
    0
    altındağ-yenidoğanda oturuyodum o zamanlar. bilen bilir oraları hiç anlatmıyorum bile.

    bebenin biriyle aramızda sürtüsme oldu ve yumruk attım sonra kaçtım. ismi kaandı. isminden de anlasıldığı gibi bizim oraların yerlisi değil, sonradan tasınmıs bi süttü başlarda. ama sonradan binin biri oldu.

    mahallenin serserilerini üstüme salmıs bu. evden dısarı çıkamıyom amk. neyse bigün tv.de rocky 4 varmıs. hay amk olmaz olaydı. ben bunu izledim gaza geldim hem de ne biçim. sabaha kadar o gruba nası girisip nasıl döveceğimin hayalini kurdum.

    ve sabah oldu. özgüvenim zirvedeydi. herzamanki gibi elemanlar benim ordan geçmeye başladı. abartmıyorum 4 kişilerdi. olaya dair bi iki şey sordular ve film koptu. kaçmadım ve giristim. iki elemana sağlam indirdim onlar da beklemiyolardı bunu. galiba filmlerdeki gibi efsane bi performansla onları kovalayacaktım.

    ama bu sadece 3 saniye sürdü. evet aldılar beni aralarına ve yedikleri yumrukların da hırsıyla dakikalarca dövdüler beni. karnıma sırtıma böğrüme çeneme ardı arkası kesilmeyen yumruklar alıyordum.

    dayak yiyenler bilir belli bi müddet sonra vücut uyusuyo hissetmiyon. gerçekten o an hissettiğim acıdan çok müthiş bi hayal kırıklığıydı. izlediğim rocky. deki gibi değildi hiçbişey. hüzünlendim. çuval gibi bi köşeye bırakıldım.
    ···
   tümünü göster