1. 1.
    0
    gelsin beyler.

    öncelikle çok merak edilen soruları cevaplayayım.

    - Hamit'le anlaşıldı resmi açıklama yarın akşam üzeri olur büyük ihtimalle.

    4 senelik bir anlaşma. kulüp 3+1 diye direttti fakat yavuşak fezali 5'den açtığı kapıyı 4'e bıraktı.

    senelik 3 milyon euro. küsüratı felan yok maç başı ücret 20 bin euro.

    - Melo konusunda hala sınkıntılar yaşanıyor.4 senelik istiyor biz 3 öneriyoruz. hoca'nın alternatifi hazır. juventus'a 6 önerildi 8,5 da diretiyorlar. Bu iş büyük ihtimal 3-4 güne sonuçlanır. hafta sonu bu transferin açıklanmasını bekliyorum. haber gelirse kesin söyleyeceğim size. reservelerinizi alın

    -Nene ilgilenilen bir adam değildi fakat menajerler aracılığıyla teklif edildi. ilk hedef Suarez'di. kulüp teklifini 9 milyon olarak verdi ama anderlecht 15'den bir kuruş aşağı inmiyor. menajeri çok çakal bir güney amerikalı. alman kulüplerinin kapısında yatıp kalkıyor.bu transfer Hamburg ya da Schalke'ye olur. Münih olayı tam bir atmasyon haber. Adamlar o mevkiye iyi birini kovalıyorlar.

    Nene işi olmaz , bir sezon daha oynatacaklar. Menajeri ısrarla satmaya çalışıyor amk. Bu iş olursa ben o menajerin taşaklarına pul biber dökerim. Marifetli adam.

    - Sol açık konusunda Assaidi aynı Ibricic taktiğinde. piyon olarak kullanıldı. Matavz'la pazarlıklar sürüyor. hoca çok istiyor bu adamı. Bastos felan itibar etmeyin menajer oyunları . Sako ismi tamamen yalan adamın menajeri türkiye'den bir kazma siyahinin de menajeri. orta sıra takımlarına teklif ediyor o kadar. o adamada bizim ligden kimse para vermez amk.

    - nene pastadaki çilek felan diyenler benim yannanımı yesin köküne kadar. Berbatov'u başkan alacaktı ama hoca istemedi. Başkan 3 kez ısrar etti ama hoca istemiyor. Anlamıyorum bende ama istemiyor. Kafasındaki sisteme göre oyuncu arıyor büyük ihtimalle ama bir yönetici ispanya'da koşuşturuyor. Soldado hayallerini bırakın bir kenara kesinlikle o değil. isim olarak bilgi yok ama tahminim Llorente olabilir diyorum.

    Burak'ta değişme olmaz. Sercan Sararer gelmeyecek. Adam 3528495 kere söyledi 1 sezon daha bundesliga'da oynamak istediğini ama yönetim 1 sezon orada oynarsa almanın neredeyse imkansız olacağını biliyor ve bastırıyor yinede. Bence doğru hamle şimdi alamazsan sercan'ı en az 6-8 sezon daha alamazsın.iyi bir oyuncu.

    3-5 tane daha alternatif tutulan isimler var.bu menajerler tam bir oç. hepsi şu paraya alırız kafanızı takmayın,şu paraya getiririz raad olun, bonservisini 5 e kapatcam siz istediğimiz yıllığı verin yeter vs. alayı gibici.

    dipnot: suarez'in menajerinin ben anasını gibiyim böyle bir oç yoktur dünyada. ulan adam kimle görüşmeye gitse uçak parasını bile kitliyor. onun ben anasını gibiyim

    @50 ye bakabilirsiniz

    edit1: burak gelmeyecek. sadri şener göndermez.

    edit2: amrabat konusunda hocanın bu denli ısrarını anlamış değilim. hayırlı uğurlu olsun

    edit3: amrabat bana da süpriz oldu amk bu transferin aslı astarı nedir öğreneceğim. suarez'in menajeri yeni bir teklifle geldi bakalım belki birşeyler çıkar. ulan suarez gelsin ben bile çocuğumu keserim

    hamit'in bugün açıklanmasını bekliyorum amrabat'la.

    edit4:bir arkadaş pm den vermiş veriştirmiş bana. dostum matavz konusunda bende sıçtım ne yapıyım.o konuda haklısında peki olayı bir de şöyle düşün ; galatasaray yönetimi 1,5 aydır hangi adamın peşinde koşuyorda dönüp dolaşıp annesinin ligindeki amrabat'ı alıyor ? 2. kez neden kap'a bildiriyor ?

    bunun 2 sebebi vardır. transfer komitesi hiçbir tak yapmamıştır yan gelip yatmıştır taraftarı demeçlerle uyutmuştur ya da hayal adamların peşinde koşup çingene pazarlığı yapmıştır. bir ihtimal de hoca'nın ısrarla amrabat'ı istemesi ki başkan'ın demeçlerinden sonra bu ihtimal çürüyor.

    çıksın bir yönetici açıklasın ne yaptınız 1,5 ay amrabat'ın mı peşinden koştunuz da şimdi mi alıyorsunuz desin o da cevaplasın. 8,5 milyon euro'ya çok iyi adamlar alınabilirdi. yönetim ciddi anlamda saçmalıyor.

    edit5: diyecek birşey yok. hayırlı uğurlu olsun burak yılmaz bende çok sevindim. bu konuyla ilgili küfür ve hakaret ettiğim arkadaşlardan özür diliyorum

    edit6: dediğim gibi hamit kampa katıldı. resmen galatasaray'da.

    çilek transfer hakkında da yazacağım
    ···
   tümünü göster