1. 1.
    +33 -52
    anlatmak isterdim ama değmezsiniz dıbına koyim.. size ne anlatırsak anlatalım hiç bi yerde eyvallah demeyi bilmezsiniz.. bitane kupayla artistlik yapan taraftar topluluğusunuz..

    alın zütünüze sokun metal parçasını..
    sizde biliyorsunuzki şu yaşadığımız şeyler sizin başınıza gelseydi anında satmıştınız başkanlarınızı yöneticilerinizi.. beşiktaş taraftarı bile sizden haysiyetli , sizi şerefsiz herifler..

    biz maçtan 1 gün önce haber verilmesine rağmen 55.000 kadını aynı stada toplamış taraftarlarız..biz türkiye cumhuriyetiyiz..biz halkız..

    siz işgal zamanında fransız komutanların zütünü yalarken biz bütün işgal takımlarını teker teker yendik.. resmi kayıtlarda vardır bakabilirsiniz.. halk omuzlarda taşırdı fenerbahçeli futbolcuları..biz bunlarla gurur duyuyoruz.. şimdi gibtirin gidin uefa kupanız,2000 ruhunuz ve yavşak fatih terimle övününüz..ve o övündüğünüz hocaya 6 tane çaktık zütünüzden kan getirdik yedek klubesinde oturup sigara içti adam.. şimdi gibtirin gidin..

    edit: galatasaraylı futbolculara diyecek tek lafım bile yok hakettiler helal olsun daha iyi oynayan kazandı helal olsun onlar ter döktü emekleri var herkesin bu emeklere saygı duyması gerekir..ki biz zaten alkışladık.. bizim tepkimiz polise dir her zaman.. hakedeni alkışlamayan her ortamda karı gibi konuşan yavşak yöneticileriniz ve taraftarlara dır lafım..
    belgeleri videoları da isteyen varsa özelden atarım..

    edit2: artık burda konuşmaya gerek yok gereken cevabı her sene yaptığımız gibi ligi bu senede domine edip cevabımızı orda verecez.. tarih gerçekleri yazacak ve fenerbahçenin büyüklüğünü elbet anlayacaksınız ve çocuğumu gururla o stada zütürecem.. şikeydi carttı curttu konuşmayın bu sene en büyük belli olacak daha da konuşursanız sizin ben beyninizi gibiyim gerçi susmazsınızki siz peçeteden bi nesilsiniz..
    ···
   tümünü göster